text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Aloé Vera Sap 100% 1L Deba Pharma

Photo non contractuelle

Zuiverend - Ontgiftend

De pulp van Aloë vera bevat een indrukwekkende combinatie van moleculen die nuttig zijn in de naturopathie, en met meerdere indicaties: Digestieve revitalisatie, ontgifting; het verhoogt de productie van spijsverteringsenzymen; het helpt om fermentatie en rot uit de ingewanden te evacueren; het begeleidt de regeneratie van de darmflora. Verzachtende werking op maag en ingewanden. Helpt bij oprispingen, spijsverteringsstoornissen, te beginnen met problemen van het mondslijmvlies, dan slokdarm en de maag. Helpt de darmflora te versterken, nuttig bij opgeblazen gevoel en winderigheid. Een boost voor het immuunsysteem. Het herstel van het spijsverteringsstelsel geeft een impuls aan het immuunsysteem.
De pulp van Aloë vera bevat een indrukwekkende combinatie van moleculen die nuttig zijn in de naturopathie, en met meerdere indicaties: Digestieve revitalisatie, ontgifting; het verhoogt de productie van spijsverteringsenzymen; het helpt om fermentatie en ...Verder lezen
€29,90 -5% *
Onze prijs €28,41
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Aloé Vera Sap 100% 1L Deba Pharma
Leverancier DEBA PHARMA
Merk Deba Pharma
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2474385

Meer details

Volledige beschrijving:

Aloe vera drank puur bevat nauwkeurig geselecteerde sappen van de Aloe Vera plant. Aloe Vera maakt en houdt de dikke darm vrij van toxinen die zich ophopen in de plooien van de dikke darm. Het bezit zuiverende eigenschappen, werkt verzachtend voor uw maag-en darmstelsel en versterkt de natuurlijke weerstand. De Aloe vera drank kan puur worden gedronken maar ook in combinatie met bronwater of vruchtensappen.

Gebruik

2 à 4 soeplepels per dag, eventueel in water of vruchtensap.

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart