text.skipToContent text.skipToNavigation

Lashilé Beauty Good Love Women 60 Gummies

niet-contractuele foto

Conditie - Tonus

Gummies die helpen het vrouwelijke libido en verlangen te stimuleren en die bijdragen aan het seksuele potentieel van de vrouw. Formule op basis van damania, arginine, vitamine A en zink die bijdraagt aan het behoud van energie en vitaliteit en tegelijkertijd dienstdoet als afrodisiacum. Uitsluitend voor vrouwen. Perensmaak. Vegan.
Gummies die helpen het vrouwelijke libido en verlangen te stimuleren en die bijdragen aan het seksuele potentieel van de vrouw. Formule op basis van damania, arginine, vitamine A en zink die bijdraagt aan het behoud ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €24,00
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lashilé Beauty Good Love Women 60 Gummies
Leverancier COOPER CONSUMER HEALTH BELGIUM
Vegan
Bestemd voor Vrouw
Vorm Kauwgom
Overgevoeligheid Zonder kleurstoffen
AFSCA
Merk Lashilé Beauty
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4630661

Meer details

Volledige beschrijving:

Good Love Women zijn vitamine gummies die specifiek ontwikkeld zijn om de energie en vitaliteit te ondersteunen*. Onze gummies zijn samengesteld met Damiana, Arginine, Zink en 3 vitaminen. Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen. Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen*, draagt bij aan een normaal energiemetabolisme* en helpt de hormonale activiteit te reguleren.

Samenstelling

Tarwestroop – Suiker – Fructo-oligosacchariden – Geleermiddel: pectine – Voedingszuur: citroenzuur – extract van damiaanblad (Turnera diffusa Wild.ex Schult.) – natuurlijk aroma – L-arginine – zinkcitraat – voedingszuur : natriumcitraat - glansmiddel: carnaubawas – plantaardige oliën (bevat kokos (Coco nucifera L.) en raapzaadolie (Brassica napus L. ) en antioxidant : alfa-tocoferol))–retinylacetaat (vitamine A), druivenpitextract (Vitis vinifera L.) – pyridoxine HCl (Vitamine B6) – Biotine (Vitamine B8)

Gebruik

2 gummies/dag

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart