text.skipToContent text.skipToNavigation

Purasana Komboecha drink Kurkuma 330 ml

niet-contractuele foto

Melkzuurgisting

Komboecha is een gefermenteerde thee, een oud aftreksel dat sinds meerdere millennia wordt geconsumeerd. Enkele van de deugden die het vaakst aan Komboecha worden toegeschreven zijn onder andere een betere spijsvertering, meer energie en helderheid van geest. Purasana Komboecha Kurkuma is op basis van groene thee.
Komboecha is een gefermenteerde thee, een oud aftreksel dat sinds meerdere millennia wordt geconsumeerd. Enkele van de deugden die het vaakst aan Komboecha worden toegeschreven zijn onder andere een betere spijsvertering, meer energie en helderheid ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs €2,49
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Purasana Komboecha drink Kurkuma 330 ml
Leverancier PURASANA
Inhoud 330ml
Vorm Vloeistof
Smaak Kurkuma
AFSCA
Merk Purasana
Gamma Purasana Kombucha
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4520334

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze kombucha met pittige kurkumasmaak is een licht-bruisende gefermenteerde drank op basis van groene thee.

Net als alle kombucha's, start het brouwproces met theebladeren, water en suiker. Aan het gebrouwde mengsel voegt de fabrikant vervolgens een symbiotische cultuur van bacteriën en gisten (SCOBY) toe. Om goede bacteriekolonies te laten groeien, eet de SCOBY (of 'de moeder') de suiker uit de thee. Kombucha is zeker geen bron van suiker.

Door de fermentatie worden de polyfenolen in de thee omgezet in o.a. organische zuren, wat de drank een licht zurige smaak geeft. Een ander bijproduct is koolstofdioxide, wat kombucha zijn kenmerkende bruisende eigenschap geeft.

Samenstelling

Infusie van groene thee* en kurkuma* (gefilterd water + thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), kombuchaculturen (bacteriën en gisten".

Gebruik

Giet de kombucha in een glas en laat even rusten. Schudt zeker niet met de fles! Een teveel aan koolzuur kan je wegnemen door de kombucha even te walsen in je glas. Drink twee keer per dag 100-150 ml kombucha om te profiteren van de voordelen. Je lichaam zal eerst wat moeten wennen aan de gefermenteerde deeltjes. Niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart