text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : 😷 Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

A. Vogel Arnicaforce Crème 30ml

Photo non contractuelle

Arnicaforce-crème van A. Vogel helpt spieren en gewrichten soepel te houden, zodat bewegingen vloeiend en gemakkelijk zijn. Het product bevat een extract van de Arnica Montana-plant. Deze plant staat bekend om zijn gunstige effecten op spieren en gewrichten.
Arnicaforce-crème van A. Vogel helpt spieren en gewrichten soepel te houden, zodat bewegingen vloeiend en gemakkelijk zijn. Het product bevat een extract van de Arnica Montana-plant. Deze plant staat bekend om zijn gunstige effecten op ...Verder lezen
6,99€ -10% *
Onze prijs 6,29€
Beperkte voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product A. Vogel Arnicaforce Crème 30ml
Leverancier A.VOGEL
Inhoud 30ml
Vorm Crème
Merk A.Vogel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1581172

Meer details

Volledige beschrijving:

Crème Arnicaforce bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het helpt bij de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid. Een goede doorbloeding helpt ook om stijve, stramme spieren soepel te maken en het herstel na een (sport)blessure te versnellen.

Samenstelling

Samenstelling Crème Arnicaforce

De actieve bestanddelen zijn Arnica montana 7,2%, Chamomilla 4%, Symphytum officinale 4%. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: apifil (bevat bijenwas en polyethyleenglycolen), water, sheaboter, cetyl stearyl polyglycoside, ethanol, zonnebloem-olie en rozemarijn-olie.

Gebruik

Dosering en gebruik Crème Arnicaforce

Meerdere malen per dag dun op de huid aanbrengen en licht inmasseren. De crème kan ook met een kompres worden toegepast. A.Vogel Crème Arnicaforce mag uitsluitend gebruikt worden op een intacte huid.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart