text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čÜŤ Levering enkel op het adres van uw keuze, raadpleeg onze engagementen.

Atrauman AG 10 Steriele Kompressen 5 x 5 cm.

Photo non contractuelle

Verbanden - Pleisters - Banden

Pansement en tulle non adh├ęrent qui contient de l'argent, pourvu de propri├ęt├ęs antimicrobiennes pour le soin atraumatique de plaies.
Pansement en tulle non adh├ęrent qui contient de l'argent, pourvu de propri├ęt├ęs antimicrobiennes pour le soin atraumatique de plaies.
18,10ÔéČ -10% *
Onze prijs 16,29ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Atrauman AG 10 Steriele Kompressen 5 x 5 cm.
Leverancier PAUL HARTMANN
Pleistertype Vetverband
Merk Hartmann
Herroeping Neen
CNK 2114924

Meer details

Volledige beschrijving:

Zalfkompres

Gebruik

Omdat Atrauman® niet hecht aan de huid, kan hetbevestigen op sommige plaatsen lastig zijn, bijvoorbeeld aan de onderkant van het been. De eenvoudigste methode is om eerst het zalfkompres op het secundaire verband te plaatsen en dan beide verbanden samen op de wond aan te brengen. Als een secundair verband niet nodig is, kan het zalfkompres ook met een gaasverband worden gefixeerd.

Eigenschappen

Het dunne zachte weefsel van hydrofobe polyestervezels heeft een glad oppervlakdat voorkomt dat nieuw gevormd weefsel in het kompres groeit. Zo wordt voorkomen dat het kompres zich aan de wond hecht, wat geregeld voorkomt. Er blijven geen zalfresten achter in de wond, waardoor de wond gemakkelijk te reinigen en te beoordelen is. Atrauman┬« houdt de wond en de wondranden soepel en beschermt de wond tegen uitdroging. De zalf is lucht- en exsudaatdoorlatend. Hierdoor kan exsudaat snel uit de wond worden afgevoerd. Om ervoor te zorgen dat overtollig exsudaat snel wordt opgenomen, moet Atrauman┬« worden gecombineerd met een absorberend verband. Omdat de zalf geen werkzame bestanddelen bevat, kan het kompres ook binnen de dermatologie en voor geneesmiddelgevoelige pati├źnten dan wel pati├źnten met een gevoelige huid worden gebruikt. Therapeutisch werkzame stoffen kunnen na beoordeling door de arts worden toegevoegd. Atrauman┬« moet bij elke verbandwissel worden vervangen, tenzij de behandelend arts iets anders voorschrijft.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart