text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen.

Bioleine Omega 3 60 Capsules

Photo non contractuelle

Bloedsomloop

Gezuiverde en geconcentreerde visolie die ten minste 54% meervoudig onverzadigde vetzuren van het type omega 3 (EPA en DHA) bevat. Omega 3-vetzuren zijn belangrijk voor het hart en de bloedvaten. Visolie draagt bij tot het behoud van een gezond geheugen door de mentale kracht en energie te handhaven. Biedt een normale cognitieve functie en ondersteunt het gezichtsvermogen. Kan helpen om de mentale functies te handhaven in de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode.
Gezuiverde en geconcentreerde visolie die ten minste 54% meervoudig onverzadigde vetzuren van het type omega 3 (EPA en DHA) bevat. Omega 3-vetzuren zijn belangrijk voor het hart en de bloedvaten. Visolie draagt bij tot het ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
€19,90 -10% *
Onze prijs €17,91
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Bioleine Omega 3 60 Capsules
Leverancier TRENKER
Vorm Capsule
Merk Trenker
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2984128

Meer details

Samenstelling

Elke capsule Bioléine bevat 1000 mg visolie, met een gehalte aan poly-onverzadigde vetzuren van het type omega-3 van minstens 54%, waaronder minimum 27% EPA, minimum 17% DHA en 0,21% tot 0,28% natuurlijke tocoferolen.

Gebruik

1 tot 5 capsules per dag. Voorzorgen bij gebruik Er wordt gevraagd aan de consumenten om de dagelijkse inname van 5 g van EPA en DHA gecombineerd niet te overschrijden.

Eigenschappen

Een capsule van Bioléine bevat 540 mg poly-onverzadigde Omega-3 vetzuren. OMEGA-3: 54% (540 mg: EPA: minimum 27% (270 mg) + DHA: minimum 17% (170 mg))

  • Hart en cardiovasculair systeem Omega 3 (EPA en DHA) draagt bij tot een normale hartfunctie. In het algemeen is een consumptie van 250 mg EPA en DHA voldoende voor een gezonde hartfunctie.

  • Bloedspiegels : triglyceriden EPA en DHA spelen een rol bij het handhaven van normale triglyceridenspiegels in het bloed. Het positieve effect wordt verkregen door de dagelijkse consumptie van 2 g EPA en DHA.

  • Hersenen DHA, lipidenstructuur van hersenweefsel, speelt een rol bij het functioneren van de hersenen. In het algemeen is de consumptie van 250 mg DHA aanbevolen.

  • Zicht DHA helpt voor het behoud van een goed zicht. Het positieve effect wordt verkregen door de dagelijkse consumptie van 250 mg DHA.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart