text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Cattier Eridene Whitening Tandpasta Bio 75 gr

niet-contractuele foto

Tandpasta's - Tandhygiëne

Blekende tandpasta voor een frisse adem. Complete dagelijkse verzorging voor tandend in goede gezondheid. Met zachte en doeltreffende actieve bestanddelen. Bevordert het verwijderen van tandplak en tandsteen. Verfrist langdurig. Polijst de tanden voorzichtig. Respecteert het tandglazuur. Muntsmaak. Zonder peroxide.
Blekende tandpasta voor een frisse adem. Complete dagelijkse verzorging voor tandend in goede gezondheid. Met zachte en doeltreffende actieve bestanddelen. Bevordert het verwijderen van tandplak en tandsteen. Verfrist langdurig. Polijst de tanden voorzichtig. Respecteert het ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Onze prijs €7,34
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Cattier Eridene Whitening Tandpasta Bio 75 gr
Leverancier MARMA NATUURPRODUCTEN
Farmaceutische vorm Deeg
Merk Cattier
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2642866

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze whitening tandpasta voor een frisse adem biedt een volledige dagelijkse verzorging voor witte en gezonde tanden. Door de proteolytische werking wordt de verwijdering van tandsteen en tandplak bevordert. De zachte en effectieve bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd. De formule is rijk aan fluoride.

Samenstelling

Bevat natriummonofluorfosfaat en munt.

Gebruik

Poets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees.

Breng voor een frisse adem, voor het spoelen van de mond, nog een kleine hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel en poets voorzichtig de tong.

Eigenschappen

Maakt de tanden witter en helpt om tandplak en tandsteen te verwijderen door de proteolytische werking. Hierbij bestrijden twee enzymen de tandplak door peptide-bindingen, die proteïnen met elkaar verbinden, te vernietigen.Zorgt voor een onberispelijke adem dankzij de etherische peterselieolie die de oorzaak van een slechte adem tegen gaat, en biologische pepermunt die langdurig verfrist.Reinigt de tanden voorzichtig met polijstmiddel, waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke beschermlaag.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart