text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Chondro-Aid Arkoflex Fort 60 Capsules

niet-contractuele foto

Gewrichten

Voedingssupplement op basis van glucosamine en chondroïtine. Helpt om het comfort, de soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten te verbeteren. Betrokken bij de synthese van kraakbeen en de smering van de gewrichten.
Voedingssupplement op basis van glucosamine en chondroïtine. Helpt om het comfort, de soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten te verbeteren. Betrokken bij de synthese van kraakbeen en de smering van de gewrichten.
€16,35 -10% *
Onze prijs €14,68
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Chondro-Aid Arkoflex Fort 60 Capsules
Leverancier ARKOPHARMA BELUX
Vorm Capsule
Merk Arkopharma
Gamma Chondro-Aid
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2371276

Meer details

Volledige beschrijving:

Vanaf de leeftijd van 35 jaar gebeurt de vernieuwing van het kraakbeen steeds minder goed en de kwaliteit ervan begint te verminderen, het wordt veel sneller afgebroken dan het vernieuwd wordt.

Chondro-Aid Arkoflex® Fort helpt u dagelijks comfortabele, soepele en beweeglijke gewrichten te behouden dankzij Harpagophytum

Samenstelling

Glucosaminehydrochloride (schaaldieren) - Chondroïtinesulfaat natrium - Extract van Harpagophytumknol (Harpagophytum pro cumbens, Harpagophytum zeyheri) (lactose (melk)) - Emulgator: mono en diglyceriden van vetzuren - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Vitamine C. Omhulsel: gelatine, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Gebruik

Bestemd voor volwassenen. Niet gebruiken bij maag- of darmzweren of bij galstenen. In geval van de behandeling met bloedverdunners van de klasse van anti-vitaminen K, vraag advies aan uw arts.

  • 3 capsules per dag gespreid over de dag en bij voorkeur tijdens de maaltijden innemen. Na de eerste 3 maanden gebruik mag de dagelijkse inname herleid worden naar 2 capsules per dag.

Het is aangeraden om CHONDRO-AID ARKOFLEX FORT te gebruiken gedurende meerdere maanden.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart