text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Clinomint tandpasta met fluor voor rokers 75ml

Photo non contractuelle

Tandpasta's - Tandhygi├źne

Fluortandpasta voor rokers. Verwijdert effectief nicotine- en tabaksvlekken, herstelt de natuurlijke witheid van de tanden, verfrist de adem.
Fluortandpasta voor rokers. Verwijdert effectief nicotine- en tabaksvlekken, herstelt de natuurlijke witheid van de tanden, verfrist de adem.
4,08ÔéČ -10% *
Onze prijs 4,08ÔéČ
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Clinomint tandpasta met fluor voor rokers 75ml
Inhoud 75ml
Vorm Deeg
Merk Clinomint
CNK 0891796

Meer details

Volledige beschrijving:

Clinomyn is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Clinomynwerkt diep reinigend zodat nicotine aanslag en verkleuringen, veroorzaakt door onder andere rode wijn, koffie en thee, wordt verwijderd. Hierdoor wordt de natuurlijke kleur van de tanden niet veranderd, maar wel hersteld. Clinomyn is niet alleen geschikt voor de eigen tanden en kiezen, maar ook voor inlays, kronen en jackets. Ook deze krijgen door het dagelijks gebruik van Clinomyn de oorspronkelijke kleur weer terug. Clinomyn heeft een heerlijke pepermunt smaak.

Gebruik

Hoe te gebruiken?Hoewel het glazuur op de tanden het hardste en sterkste weefsel van ons lichaam is, dienen we hiermee zeer zorgvuldig om te gaan. Clinomyn bevat geen agressieve schuurmiddelen, en zorgt goed voor de tanden en het glazuur. Het unieke reinigingssysteem van Clinomyn zorgt ervoor dat het gebit 100% veilig zijn oorspronkelijke kleur terug krijgt, zonder bleken of schuren! Clinomyn is dan ook een all-round tandpasta voor dagelijks gebruik.

Eigenschappen

WerkingDe natuurlijke kleur van de tanden is niet te herstellen met een gewone tandpasta. Regelmatig worden blekings- en schuurmiddelen gebruikt om de tanden van kleur te herstellen en/of de tanden te bleken. Naast het feit dat dit gebruik risico's met zich meebrengt, is het ook overbodig om deze middelen te gebruiken. Met Clinomyn is het namelijk mogelijk om zonder blekings- en schuurmiddelen de natuurlijke kleur van de tanden weer te herstellen. Clinomyn is 100% veilig in gebruik, en zorgt ervoor dat het resultaat al zichtbaar wordt na enkele keren gebruik. Gebruik Clinomyn dagelijks zodat de mooie kleur van de tanden behouden blijft.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart