text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Darphin Ideal Resource Verlichtende Verzorging Tegen Donkere Kringen 15ml

niet-contractuele foto

Oogomtrek

Het gebrek aan glans en de eerste tekenen van veroudering kunnen de jeugdigheid van de blik aantasten. Deze licht getinte hydraterende verzorging met lichte textuur is verrijkt met lichtreflecterende optische pigmenten en biedt een onmiddellijk en langdurig effect op donkere kringen en fijne uitdrogingslijnen. Gecombineerd met de verfrissende massage van de metalen applicator brengt deze perfectioneringsbehandeling onmiddellijk glans door het verminderen van de verschijning van donkere cirkels. Bij elk gebruik licht de oogcontour op om een stralend jeugdig uiterlijk te onthullen.
Het gebrek aan glans en de eerste tekenen van veroudering kunnen de jeugdigheid van de blik aantasten. Deze licht getinte hydraterende verzorging met lichte textuur is verrijkt met lichtreflecterende optische pigmenten en biedt een onmiddellijk ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €41,65
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Darphin Ideal Resource Verlichtende Verzorging Tegen Donkere Kringen 15ml
Inhoud 15ml
Farmaceutische vorm Crème
Merk Darphin
Gamma Ideal Resource
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3156205

Meer details

Volledige beschrijving:

Het ontbreken van een stralende huid zijn de eerste tekenen van een verouderde huid rondom de ogen. Verrijkt met optische pigmenten die het licht weerkaatsen, peptides die de huid terug aanspannen door de collageenproductie te stimuleren en vitamine C die de donkere kringen doet vervagen dankzij de antioxidanten werking. Zijn lichte textuur verlicht de huid subtiel maar zorgt toch voor voldoende hydratatie en zorgt voor een instant comfort en éclat resultaat. De droogtelijntjs worden diepgaand gehydrateerd voor lange tijd en de donkeren kringen worden verborgen terwijl de pigmentatie stoornis ook aangepakt wordt.

Gebruik

Knijp wat Darphin oogcrème ut de tube en breng deze aan met een licht masserende en glijdende beweging dankzij de metalen applicator. Verspreid de crème zo tot ze volledig opgenomen is door de huid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart