text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Delical Soep HP HC Champignons 4x300ml

niet-contractuele foto

Orale voeding

Soep (klaar om op te warmen) met hoog eiwit- en caloriegehalte. Zonder lactose, zonder gluten, laag suikergehalte. Aanbevolen voor voedingsbehoeften in geval van ondervoeding of kans op ondervoeding al dan niet in combinatie met een lactose-intoleratie en/of problemen met het koolhydraatmetabolisme. Een soep van 300ml bevat 490 kcal, 23 g eiwitten en 13 g vezels. Gebruik onder medisch toezicht.
Soep (klaar om op te warmen) met hoog eiwit- en caloriegehalte. Zonder lactose, zonder gluten, laag suikergehalte. Aanbevolen voor voedingsbehoeften in geval van ondervoeding of kans op ondervoeding al dan niet in combinatie met een ...Verder lezen
Onze prijs €12,10
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Delical Soep HP HC Champignons 4x300ml
Leverancier BS NUTRITION
Inhoud 300ml
Overgevoeligheid Zonder melksuiker
Zonder melksuiker
Smaak Paddenstoel
Merk Delical
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3310257

Meer details

Samenstelling

Champignons: water, champignons (30%), glucosestroop, erwteiwitten, koolzaadolie, uien (4%) rijstzetmeel, mineralen (calciumcarbonaat, kaliumcitraat, magnesiumcarbonaat, zinkgluconaat, ferrosulfaat, kaliumjodaat, natriummolybdaat, magnesiumgluconaat, kopergluconaat, natriumselenaat), peterselie (0,5%), aroma, vitamines (C, A, K1, D3, B5, B12, B1, B2, B6, H, PP, B9), peper.

Gebruik

1 - 2 kommen per dag ter vervanging van de hoofdmaaltijd of als voorgerecht, aan te passen aan de behoefte van de patiënt of het medisch voorschrift. Goed schudden voor gebruik. Opwarmen ofwel: - In de microgolfoven: doorprik het deksel op verschillende plaatsen of open het lichtjes en verwarm de kom 2 min. 30 s. op 450 watt. - Au bain-marie: dompel het afgesloten kommetje onder in een ketel met kokend water en verwarm gedurende 15 minuten. - In een kookpot: giet de soep direct in een kookpot en verwarm gedurende enkele minuten op een zacht vuur. Niet opwarmen in een traditionele oven. Tip: werk af met een eetlepel room, een nootje boter of geraspte gruyère.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart