text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Dr Ernst Detox Tabs 42 Tabletten

niet-contractuele foto

Zuiverend - Ontgiftend

Voedingssupplement op basis van cichorei (veel gebruikt om het lichaam te zuiveren, tijdens lentekuren), paardenbloem (volledige zuiverende plant, die zowel leverontgifting als urine-verwijdering bevordert) en berk (bevordert de verwijdering van toxines via de urine).
Voedingssupplement op basis van cichorei (veel gebruikt om het lichaam te zuiveren, tijdens lentekuren), paardenbloem (volledige zuiverende plant, die zowel leverontgifting als urine-verwijdering bevordert) en berk (bevordert de verwijdering van toxines via de urine).
Voordeel*
Onze prijs €14,11
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Dr Ernst Detox Tabs 42 Tabletten
Leverancier TILMAN
Vorm Tablet
Merk Dr Ernst
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3369683

Meer details

Samenstelling

• 100 mg Cichorei droogextract (Cichorium intybus L. ) • 150 mg Paardenbloem droogextract (Taraxacum officinale) • 200 mg Berk droogextract (Betula spp.)

Gebruik

Volwassenen & Kinderen vanaf 12 jaar : 2 tabletten, 's morgens

Eigenschappen

  • Cichorei wordt veel gekweekt omwille van zijn wortel die geroosterd wordt om er een koffievervanger van te maken. Cichorei komt in heel Europa in het wild voor: aan het einde van de zomer vind je zijn prachtige blauwe bloempjes overal langs de weg. De Grieken en Romeinen gebruikten cichorei al omdat de plant helpt bij de spijsvertering. De wortel van cichorei heeft een gunstig effect op de lever en wordt daarom heel veel gebruikt tijdens lentekuren om het lichaam te zuiveren.
  • De paardenbloem wordt ook wel pisbloem genoemd, omwille van haar vochtafdrijvende eigenschappen. Haar blaadjes en wortel worden traditioneel in salades verwerkt en gebruikt omwille van hun effect op de lever, galblaas en urinewegen. Het is een plant die een volledig zuiverende werking heeft: hij bevordert de ontgifting van de lever en het afvoeren van afvalstoffen via de urine.
  • Wordt in de volksmond ook wel de 'boom der wijsheid' genoemd. De berk komt algemeen voor in Europa, waar hij goed gedijt op arme grond. Het blad van de berk is goed voor de afvoer van afvalstoffen via de urine, waardoor het traditioneel gebruikt wordt om het lichaam te zuiveren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart