text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Duocal 400g

niet-contractuele foto

Orale voeding

Oplosbaar poeder. Energiesupplement met koolhydraten en vetten. Dieetvoeding voor medisch gebruik ten behoeve van de voedingsbehoeften van zuigelingen, kinderen en volwassenen bij aandoeningen van het aminozuurmetabolisme (bv. leucinose, methylmalonzuurvergiftiging, propionzuurvergiftiging), nieraandoeningen en leveraandoeningen. Het combineert vet en koolhydraten en zorgt voor een hoge energieopname bij een laag volume.
Oplosbaar poeder. Energiesupplement met koolhydraten en vetten. Dieetvoeding voor medisch gebruik ten behoeve van de voedingsbehoeften van zuigelingen, kinderen en volwassenen bij aandoeningen van het aminozuurmetabolisme (bv. leucinose, methylmalonzuurvergiftiging, propionzuurvergiftiging), nieraandoeningen en leveraandoeningen. Het combineert ...Verder lezen
€28,60 -5% *
Onze prijs €27,17
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Duocal 400g
Leverancier NUTRICIA AMN
Vorm Poeder
Merk Nutricia Medical
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1652999

Meer details

Volledige beschrijving:

Dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van aandoeningen waarbij een vochtrestrictie en een energierijk dieet is aanbevolen. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Duocal is een geconcentreerd eiwitvrij en energierijk voedingssupplement in poedervorm op basis van koolhydraten en plantaardige vetten. Duocal is een poeder bestaande uit een gebalanceerde mix van vet en koolhydraten. Niet geschikt als enige voedingsbron.

Aanvullende energiebron in poedervorm bij de dieetbehandeling van aandoeningen waarbij een vochtrestrictie en een energierijk dieet is aanbevolen. Bijvoorbeeld te gebruiken bij lever- en nierziekten en katabole stress. Ook geschikt om dieetvoeding voor zuigelingen mee te verrijken.

• Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.

• Uitsluitend voor enteraal gebruik.

Duocal is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd.

Samenstelling

Ingrediënten

Gedroogde glucosesiroop, midden keten triglyceriden (palmpit- en/of kokosnootolie), saffloerolie, koolzaadolie, emulgator (E472(c)).

Gebruik

Duocal kan worden verwerkt in dieetvoeding voor zuigelingen en warme of koude dranken en gerechten. Een afgestreken maatschepje bevat 1,2 gram Duocal . Bij gebruik in dranken en gerechten: strooi de gewenste hoeveelheid in de drank of het gerecht, goed roeren. Of maak een papje en voeg dit al roerend toe aan de drank of het gerecht. Bij gebruik in dieetvoeding voor zuigelingen kan Duocal ook al van tevoren gemengd worden met de dieetvoeding.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart