text.skipToContent text.skipToNavigation
Covid zelftesten en 4in1 zelftesten beschikbaar

Epitact Sport Multidirectionele Kniebrace XL

niet-contractuele foto

Been - Knie - Enkel - Voet

Epitact Sport Kniesteun Maat Extra Large (voor een knie-omtrek van meer dan 44cm). EPITHELIUMFLEX 01 proprioceptieve kniesteun speciaal ontworpen voor eenrichtingssporten (wandelen, hardlopen, langlaufen, fietsen, mountainbiken). Kan gedragen worden tijdens pijnlijke periodes om de knie te ontlasten en ook ter preventie op lange termijn. Uitstekende ergonomie (glijdt niet, irriteert niet, kruipt niet op), verbetert de patellaire ondersteuning en de stabiliteit van de knie.
Epitact Sport Kniesteun Maat Extra Large (voor een knie-omtrek van meer dan 44cm). EPITHELIUMFLEX 01 proprioceptieve kniesteun speciaal ontworpen voor eenrichtingssporten (wandelen, hardlopen, langlaufen, fietsen, mountainbiken). Kan gedragen worden tijdens pijnlijke periodes om de knie ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €66,38
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Epitact Sport Multidirectionele Kniebrace XL
Leverancier MILLET INNOVATION
Merk Epitact
Gamma Epitact Sport
Herroeping Neen
CNK 3392453

Meer details

Volledige beschrijving:

De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 is een kniebeschermer van de knieschijf, ontwikkeld voor sportactiviteit. Hij kan gedragen worden bij pijn om uw knie te helpen verlichten, maar ook ter preventie op lange termijn.

Eigenschappen

In de sport zijn er talrijke aandoeningen die te maken hebben met de knie: chronische tendinitis van de knieschijf, tendinitis van de uitwendige knie, patellofemoraal syndroom, ruitenwissersyndroom, subluxatie van de knieschijf, chondromalacia patellae, externe of interne patellofemorale chondropathie, chondropathie van de knieschijf, … De lijst is lang… Soms wordt een rustperiode aanbevolen door de arts of de trainer en kan men nadien opnieuw starten … maar de angst is er. De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 helpt u opnieuw sereniteit te vinden in uw sportactiviteit terwijl u niet merkt dat u hem draagt.

  • EEN ONDERSTEUNENDE WERKING: Het dragen van de EPITHELIUMFLEX ® 01 kniebeschermer helpt knieschijfaandoeningen (patellofemoraalpijnsyndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie...) te verlichten. Bij een knieblessure die leidde tot complicaties (kwetsbare ligamenten, artrose...), draagt de kniebeschermer bij tot de stabiliteit van het gewricht bij het hervatten van sportactiviteiten.
  • EEN STABILISERENDE WERKING: De gepatenteerde silicone EPITHELIUMFLEX ® knieschijfring in combinatie met het ultra performant REFLEXcompressieweefsel bevorderen de ondersteuning van de knieschrijf en destabiliteit van de knie.
  • BIJZONDERE EIGENSCHAP: De kniebeschermer werkt dynamisch zonder de mobiliteit te belemmeren. Deze kan dus preventief gebruikt worden omdat de spiermassa behouden blijft.
  • ERGONOMIE: Met een maximum aan technologie geconcentreerd in minder dan 60 g, werd de EPITHELIUMFLEX® 01 kniebeschermer speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten (in geval van pijn maar ook preventief). De kniebeschermer glijdt niet af en veroorzaakt geen last achteraan de knie (knieholte). De flinterdunne kniebeschermer kan onder alle soorten kledij worden gedragen.
  • ONDERHOUD: Wasbaar in de wasmachine op 30°C.
  • VOORZORGSMAATREGELEN: Niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) in de benen en/of de dijbenen om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart