text.skipToContent text.skipToNavigation

Epitact Sport Voetzoolkussentjes L

niet-contractuele foto

Been - Knie - Enkel - Voet

Epitact Sport Voetzoolkussentjes Maat Large (omtrek van de voorvoet groter dan 25,5 cm). EPITHELIUMTACT 05 voetzoolbeschermers speciaal ontworpen voor sporten die sterk belastend zijn voor de voorvoet (tennis, voetbal, wandelen, hardlopen). Verlichten de pijn onder de voet en maken het mogelijk te blijven sporten en goede prestaties te leveren. Beschermende en pijnstillende werking.
Epitact Sport Voetzoolkussentjes Maat Large (omtrek van de voorvoet groter dan 25,5 cm). EPITHELIUMTACT 05 voetzoolbeschermers speciaal ontworpen voor sporten die sterk belastend zijn voor de voorvoet (tennis, voetbal, wandelen, hardlopen). Verlichten de pijn onder ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs € 20,98
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Epitact Sport Voetzoolkussentjes L
Leverancier MILLET INNOVATION
Small Material Type Kussentje
Merk Epitact
Gamma Epitact Sport
Herroeping Neen
CNK 3271947

Meer details

Volledige beschrijving:

Branderig gevoel onderaan de voet, verhitte voetzool, pijn onderaan de voet, …: dit zijn enkele termen die gebruikt worden door sporters om hun pijn onderaan de voet te beschrijven tijdens het wandelen (bijvoorbeeld tijdens een trektocht) of tijdens het beoefenen van een sport waarbij de voetzool sterk belast wordt (tennis, voetbal, rugby, handbal, basketbal, joggen, …). Gelukkig bestaat er nu een voetzoolkussentje in siliconen dat de pijn onderaan de voet verlicht en perfect op zijn plaats blijft tijdens het sporten.

Gebruik

Deze beschermers worden op de blote huid aangebracht.

• Trek de beschermer aan met het bevestigingslipje tussen de grote teen en de tweede teen.

• De siliconen antislip stippen (binnenkant van het lipje) moeten in contact zijn met de huid en het siliconen maaswerk (buitenkant van het lipje) moet tegen de sok aan zitten.

• Zorg dat de beschermer goed tegen de basis van de tenen aanzit zonder het lipje teveel uit te rekken.

• Draag voor een optimale ondersteuning de beschermers niet met blote voeten maar met sokken eroverheen. Voor het gebruik geen hydraterende cosmeticaproducten aanbrengen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart