text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Eye Care Reinigende Zachte Emulsie 125ml

niet-contractuele foto

Make-upremovers - Reiniging

Voor de gevoelige huid. Verwijdert zachtjes make-up en reinigt de huid van onzuiverheden zonder deze uit te drogen. Na het aanbrengen is uw huid schoon, zacht, fris en fluweelzacht: dankzij het extract van perzikbladeren met verzachtende eigenschappen. Zonder parabeen.
Voor de gevoelige huid. Verwijdert zachtjes make-up en reinigt de huid van onzuiverheden zonder deze uit te drogen. Na het aanbrengen is uw huid schoon, zacht, fris en fluweelzacht: dankzij het extract van perzikbladeren met ...Verder lezen
€18,10 -10% *
Onze prijs €16,29
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Eye Care Reinigende Zachte Emulsie 125ml
Leverancier AMOPHAR
Inhoud 125ml
Skintype Gevoelig
Intolerance Zonder parabenen
Farmaceutische vorm Emulsie
Merk Eye Care
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1496355

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze ultrazachte reinigingsmelk is specifiek ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Ze is perfect aangepast aan de fysiologie van het oog, aangezien ze uitsluitend niet-iogene oppervlakteactieve stoffen bevat met de pH-waarde van traanvocht (7,3) en ook isotoon is met het traanvocht.De oogcontouren worden gereinigd en de make-up wordt uiterst zacht en volledig verwijderd. De reinigingsmelk laat een gevoel van rust achter en de oogleden zijn volledig ontspannen.

Samenstelling

Aqua (Water), Poloxamer 181, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Phenethyl Alcohol, Diethylhexyl Adipate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Sodium Hydroxide. (EDY06)

Gebruik

Aanbrengen met behulp van een wattenschijfje op en rond de gesloten ogen. Enkele seconden laten inwerken om de make-up op te lossen, vervolgens naar beneden toe verwijderen zonder te wrijven. Een nieuw wattenschijfje gebruiken voor het andere oog.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart