text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar

Folavit 0,4mg 90 tabletten

niet-contractuele foto

Zwangerschapsvitaminen

Vitamine: foliumzuur Voor ouderen, vrouwen in de vruchtbare leeftijd die een kind wensen, zwangere vrouwen en vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken.
Vitamine: foliumzuur Voor ouderen, vrouwen in de vruchtbare leeftijd die een kind wensen, zwangere vrouwen en vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken.
De bijsluiter downloaden
€11,05 -5% *
Onze prijs €10,49
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Folavit 0,4mg 90 tabletten
Leverancier KELA PHARMA
Vorm Tablet
Merk Kela
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 1462167

Meer details

Samenstelling

Foliumzuur 400 µg 200% ADH** aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Vulstof: microkristallijne cellulose, lactose monohydraat Verstevigingsmiddel: gepregelatiniseerd zetmeel Antiklontermiddel: watervrij colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat

Gebruik

1 tablet per dag tijdens de maaltijd met een glas water.Alle vrouwen die een kind wensen, dienen ten minste één maand voor en tot drie maanden na de bevruchting dagelijks 0,4 mg foliumzuur in te nemen om het risico op neurale-buisdefecten te verminderen. Er bestaan nog andere risicofactoren voor het ontstaan van neurale-buisdefecten zodat foliumzuurtoediening het optreden ervan niet volledig kan uitsluiten. Geschikt voor inname tijdens de hele zwangerschap. Geschikt voor ouderen met een tekort aan foliumzuur. Niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruiken. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart