text.skipToContent text.skipToNavigation

Futuro Sport Enkelbrace

niet-contractuele foto

Been - Knie - Enkel - Voet

Enkelstabilisator ontwikkeld om stijve, zwakke, instabiele enkel  of geblesseerde enkels of verstuikte enkel,  extra kracht, bescherming en stevige steun te bieden. Versterkte zijsteunen van de enkelbandage helpen de zijdelingse beweging te beperken.

Enkelstabilisator

ontwikkeld om stijve, zwakke, instabiele enkel  of geblesseerde enkels of verstuikte enkel,  extra kracht, bescherming en stevige steun te bieden. Versterkte zijsteunen van de enkelbandage helpen de zijdelingse beweging te beperken.
Voordeel*
Onze prijs €33,84
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Futuro Sport Enkelbrace
Leverancier 3M BELGIUM
Merk Futuro
Gamma Futuro sport
Herroeping Neen
CNK 2251676

Meer details

Volledige beschrijving:

Soms hebt u alleen een beetje steun nodig om te blijven meedoen. De FUTURO™ Enkelstabilisator heeft stevige zijstabilisatoren en biedt de steun en stabiliteit die u nodig hebt om op het veld en in de sportschool te blijven presteren. De verstelbare banden zorgen voor een perfecte pasvorm en de ademende materialen zijn luchtdoorlatend. Vertrouw op de steun van de FUTURO™ Enkelstabilisator terwijl u doet wat u graag doet.

Samenstelling

Polyethylene, Nylon, Polyurethane, Polyester, Spandex.

Eigenschappen

-Helpt bij het stabiliseren en ondersteunen van een zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkel - Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuiking en overbelasting -Versterkte stabilisator aan de zijkant helpt het verdraaien van de enkel en nieuwe blessures te voorkomen. - Instelbare compressie voor een pasvorm op maat - Enkelriemen ondersteunen en tillen de voetboog op - Past gemakkelijk in uw schoen - Ademend materiaal - Vochtregulerend - Verstelbaar - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel - Zowel links als rechts te dragen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart