text.skipToContent text.skipToNavigation

Gaviscon Antireflux drinkbare suspensie 48 zakjes

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

niet-contractuele foto

Verlicht symptomen van zure regurgitatie en maagzuur. Muntsmaak. Gaviscon Antizuur - Antireflux is een combinatie van twee maagzuurremmers (calciumcarbonaat en natriumwaterstofcarbonaat) en een alginaat. Het werkingsmechanisme is dubbel: het neutraliseert het overtollige zuur in de maag, waardoor pijn en ongemak worden verlicht. Het vormt een barrière van bescherming op het niveau van de maaginhoud, die het branderige gevoel verzwakt dat u in de borst voelt. Dubbel werkingsmechanisme: het neutraliseert overtollig zuur in de maag, verlicht pijn en ongemak; het vormt een beschermende barrière in de maaginhoud, die het branderig gevoel dat u voelt in de borst vermindert. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van zure symptomen van gastroesofageale refluxziekte (GERD) zoals zure regurgitatie, maagzuur en indigestie, die bijvoorbeeld na de maaltijd of tijdens de zwangerschap optreden.
Verlicht symptomen van zure regurgitatie en maagzuur. Muntsmaak. Gaviscon Antizuur - Antireflux is een combinatie van twee maagzuurremmers (calciumcarbonaat en natriumwaterstofcarbonaat) en een alginaat. Het werkingsmechanisme is dubbel: het neutraliseert het overtollige zuur in de ... Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Maximale toegelaten prijs €26,02
Onze prijs €23,42
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Dit geneesmiddel kan geleverd worden in de volgende landen:
België

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Gaviscon Antireflux drinkbare suspensie 48 zakjes
Leverancier RECKITT BENCKISER HEALTHCARE (BE
Herroeping Neen
CNK 4176715

Meer details

Volledige beschrijving:

Gaviscon

  • Antizuur-antireflux
  • Suspensie voor oraal gebruik
  • 48 x 10 ml zakjes
  • Muntsmaak

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart