text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Gilbert Clinomyn Tandpasta Anti-Vlekken Sterke Munt 75 ml

niet-contractuele foto

Tandpasta's - Tandhygiëne

Anti-vlekken tandpasta met fluor. Laat je tanden weer glanzen en stralen. Reinigt en herstelt de natuurlijke witte kleur. Verfrist de adem. Bevat fluor. Frisse muntsmaak. Vanaf 6 jaar.
Anti-vlekken tandpasta met fluor. Laat je tanden weer glanzen en stralen. Reinigt en herstelt de natuurlijke witte kleur. Verfrist de adem. Bevat fluor. Frisse muntsmaak. Vanaf 6 jaar.
Voordeel*
Onze prijs €6,56
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Gilbert Clinomyn Tandpasta Anti-Vlekken Sterke Munt 75 ml
Leverancier LABORATOIRES GILBERT BENELUX
Inhoud 75ml
Farmaceutische vorm Deeg
Merk Gilbert
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4111688

Meer details

Volledige beschrijving:

Er zijn twee soorten vlekken op de tanden: intrinsieke en extrinsieke. Intrinsieke vlekken kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van antibiotica in de kinderjaren, of als gevolg van opgelopen schade aan de tanden. Extrinsieke vlekken ontstaan wanneer de bovenste laag van de tanden aangetast wordt. De meest voorkomende oorzaken zijn het gebruik van rode wijn, koffie, thee en sigaretten. Kleurstof in levensmiddelen, nicotine en tannine (o.a. in rode wijn) hechten aan de bovenste laag en verharden waardoor ze lastiger te verwijderen zijn. Clinomyn is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Het helpt rokers over de hele wereld al jaren om de mooie natuurlijke kleur van de tanden te herstellen. Door de unieke diepreinigende werking van Clinomyn verdwijnt zelfs bij dagelijks gebruik de aanslag die over een jarenlange periode is ontstaan. De tanden verkleuren als gevolg van o.a. roken, het drinken van rode wijn en het gebruik van koffie en thee. Hoewel het glazuur op onze tanden het hardste en sterkste weefsel van ons lichaam is, dienen we hiermee zorgvuldig om te gaan. Clinomyn bevat geen agressieve schuurmiddelen, en zorgt goed voor de tanden en het glazuur. Het unieke reinigingssysteem van Clinomyn zorgt ervoor dat het gebit 100% veilig zijn oorspronkelijke kleur terug krijgt, zonder bleken of schuren. Clinomyn is dan ook een all-round tandpasta voor dagelijks gebruik. De natuurlijke kleur van de tanden is niet te herstellen met een gewone tandpasta. Regelmatig worden blekings- en schuurmiddelen gebruikt om de tanden van kleur te herstellen en/pf de tanden te bleken. Naast het feit dat dit gebruik risico's met zich meebrengt, is het ook overbodig om deze middelen te gebruiken. Met Clinomyn is het namelijk mogelijk om zonder blekings- en schuurmiddelen de natuurlijke kleur van de tanden weer te herstellen. Clinomyn is 100% veilig in gebruik, en zorgt ervoor dat het resultaat al zichtbaar wordt na enkele keren gebruik.

Samenstelling

Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated silica, Kaolin, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorphosphate, Aroma, Cellulose gum, Trisodium phosphate, Dimethicone, Calcium glycerophosphate, Sodium saccharin, Phenoxyethanol, Limonene, CI 77891, Content: Sodium monofluoro-phosphate 1,10% (1450 ppm F)

Gebruik

Gebruik Clinomyn dagelijks zodat de mooie kleur van de tanden behouden blijft!

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart