text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

GUM Gingidex Mondspoeling Dagelijkse Preventie 300ml

Photo non contractuelle

Mondspoelingen

Helpt om de gezondheid van de gevoelige parodontale weefsels te verbeteren. Ideaal om te reageren op de eerste tekenen van gevoelig tandvlees. Ook aanbevolen voor de beheersing van tandplak bij orthodontische, tandheelkundige implantologische of prothetische zorg. Geformuleerd met chloorhexidinedigluconaat 0,06% en cetylpyridiniumchloride. Zonder alcohol.
Helpt om de gezondheid van de gevoelige parodontale weefsels te verbeteren. Ideaal om te reageren op de eerste tekenen van gevoelig tandvlees. Ook aanbevolen voor de beheersing van tandplak bij orthodontische, tandheelkundige implantologische of prothetische ...Verder lezen
6,95ÔéČ -10% *
Onze prijs 6,95ÔéČ
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product GUM Gingidex Mondspoeling Dagelijkse Preventie 300ml
Leverancier SUNSTAR BENELUX
Inhoud 300ml
Vorm Mondspoeling
Overgevoeligheid Zonder alcohol
Merk GUM
Gamma Gingidex
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2665792

Meer details

Volledige beschrijving:

Een speciaal geformuleerd mondspoelmiddel om opbouw van tandplak te verminderen en helpt de pijn van gevoelig tandvlees te verzachten. Het is geschikt voor de behandeling bij de eerste tekenen van gevoelig tandvlees. Het wordt tevens aangeraden bij het onder onder controle houden van tandplak bij orthodontie, implantaten en protheses. De dubbelwerkende ontsmettende formule bevat Chloorhexidine Digluconaat 0,06%, dat langdurig schadelijke bacteri├źn verwijdert en de groei ervan voorkomt. Daarnaast bevat het Cetylpyridinium Chloride (CPC), een antibacterieel bestanddeel dat de werking van chloorhexidine versterkt en de giftige stoffen van bacteri├źn beter tegengaat.

Gebruik

Direct onverdund te gebruiken. Vul de maatdop met 10 tot 15 ml mondspoelmiddel. Spoel de mond gedurende 30 seconden en spuug uit. Tweemaal per dag gebruiken na het tandenpoetsen.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart