text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

GUM Paroex Mondspoeling Startbehandeling 300ml

niet-contractuele foto

Mondspoelingen

Helpt om de gezondheid van de gevoelige parodontale weefsels te verbeteren. Ideaal voor de beheersing van tandplak voor en na kaakchirurgie, het trekken van tanden en de plaatsing van implantaten. Geformuleerd met chloorhexidinedigluconaat 0,12% en cetylpyridiniumchloride. Zonder alcohol.
Helpt om de gezondheid van de gevoelige parodontale weefsels te verbeteren. Ideaal voor de beheersing van tandplak voor en na kaakchirurgie, het trekken van tanden en de plaatsing van implantaten. Geformuleerd met chloorhexidinedigluconaat 0,12% en ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs €7,61
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product GUM Paroex Mondspoeling Startbehandeling 300ml
Leverancier SUNSTAR BENELUX
Inhoud 300ml
Intolerance Zonder alcohol
Farmaceutische vorm Mondspoeling
Merk GUM
Gamma Paroex
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2763712

Meer details

Volledige beschrijving:

Een speciaal geformuleerd mondspoelmiddel dat helpt de opbouw van tandplak te verminderen. Tevens helpt het gevoelig tandvlees te verzachten en tandvlees gezond te houden. Het is geschikt voor zowel voor als na een operatie in de mond, het trekken van een kies of tand en bij het plaatsen van een implantaat. De dubbelwerkende ontsmettende formule bevat Chloorhexidine Digluconaat 0,12%, dat langdurig schadelijke bacteriën verwijdert en de groei ervan voorkomt. Daarnaast bevat het Cetylpyridinium Chloride (CPC), een antibacterieel bestanddeel dat de werking van chloorhexidine versterkt en de giftige stoffen van bacteriën beter tegengaat.

Gebruik

Direct onverdund te gebruiken. Vul de maatdop met 10 tot 15 ml mondspoelmiddel. Spoel de mond gedurende 30 seconden en spuug uit. Tweemaal per dag gebruiken na het tandenpoetsen.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart