text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen. / ­čÄä Leg uzelf in de watten met onze geschenkdozen: -35% voor 2! ­čÄä

Hydrosorb Transp Ster10,0x10,0cm5 9008541

Photo non contractuelle

ÔéČ44,00 -10% *
Onze prijs ÔéČ39,60
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Hydrosorb Transp Ster10,0x10,0cm5 9008541
Leverancier PAUL HARTMANN
Merk Hartmann
Herroeping Neen
CNK 1308469

Meer details

Volledige beschrijving:

Transparant gelverband

Gebruik

Voor het fixeren van Hydrosorb┬« kan ieder type fixatieverbandworden gebruikt. Hydrosorb┬« comfort is voorzien van een kleefrand die het verband op zijn plaats houdt. Hydrosorb┬« is voorzien van een transparante documentatiefolie waardoor het genezingsproces gemakkelijk te volgen is. Op de folie kan de naam van de pati├źnt, de datum en de grootte van de wond worden aangegeven om deze gegevens later over te nemen in het pati├źntendossier.

Eigenschappen

Hydrosorb┬« cre├źert een vochtige wondomgeving en is geschikt voor debehandeling van chronische wonden. In de granulatiefase bevordert Hydrosorb de vorming van nieuw weefsel. Met Hydrosorb┬« kan indien nodig langdurig een vochtig wondmilieu worden gehandhaafd. Het verband kan, afhankelijk van de staat van de wond, tot 7 dagen blijven zitten. In de epithelisatiefase bevordert Hydrosorb┬« door het vochtige wondmilieu de celdeling en celmigratie. Hydrosorb┬« lost necrotisch weefsel op en absorbeert het. Het verband kan worden verwisseld zonder het nieuw gevormde weefsel te irriteren en zonder pijn en ongemak voor de pati├źnt, omdat het verband niet aan de wond hecht. Omdat Hydrosorb┬« transparant is, kan de wond eenvoudig worden ge├»nspecteerd zonder dat het verband moet worden verwisseld. Door de zacht-elastische eigenschappen van gel beschermt Hydrosorb┬« de wond optimaal tegen invloeden van buitenaf.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart