text.skipToContent text.skipToNavigation

Idealast-Haft Cohesieve Zwachtel 8cmx4m

niet-contractuele foto

Verbanden - Pleisters - Banden

Rekbaarheid ca. 90%. Cohesieve, duurzaam elastische zwachtel met korte rek. Hechtend aan zichzelf, maar niet aan de huid. Sterk ademend. Sterke zelfhechting. Indicaties: geïndiceerd als compressiezwachtel in de flebologie en als steun- en compressiezwachtel in de traumatologie.
Rekbaarheid ca. 90%. Cohesieve, duurzaam elastische zwachtel met korte rek. Hechtend aan zichzelf, maar niet aan de huid. Sterk ademend. Sterke zelfhechting. Indicaties: geïndiceerd als compressiezwachtel in de flebologie en als steun- en compressiezwachtel in ...Verder lezen
Voordeel*
Onze prijs € 8,72
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Idealast-Haft Cohesieve Zwachtel 8cmx4m
Leverancier PAUL HARTMANN
Pleistertype Crêpe band
Merk Hartmann
Gamma Idealast
Herroeping Neen
CNK 0476572

Meer details

Volledige beschrijving:

Elastische zwachtel.Idealast® -haft is een cohesieve duurzaam elastische zwachtel met korte rek, ongeveer 90% rekbaar, het cohesief effect aan weerszijden zorgt voor een perfecte aanleg van het verband, goede arbeidsdruk en matige rustdruk,luchtdoorlaatbaar, steriliseerbaar (stoom op 134°C), radiotransparant, wit.

Gebruik

Als sportverband; als wonddrukverbanden voor het aanleggen van spalken.

Eigenschappen

Het permanent elastische windsel verliest zijn elasticiteit niet tijdens gebruik. Hetverband geeft een hoge werkdruk en een lage rustdruk en is dus ook geschikt voor personen die voornamelijk zitten. Normaliter kan de zwachtel ´s nachts worden verwijderd en ´s ochtends opnieuw worden aangebracht. Om het beste resultaat te bereiken, verdient het aanbeveling dunne benen eerst in watten te wikkelen tot ze een normale dikte hebben.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart