text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

IJzer 6-in-1 (60 Gelules)

Photo non contractuelle

Ijzer

Unieke combinatie van 6 bronnen van ijzer in 1 gelule. IJzer helpt bij het verminderen van vermoeidheid, bij de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, het zuurstoftransport in het lichaam, de normale functie van het immuunsysteem, een normaal energiemetabolisme en een normale cognitieve functie.
Unieke combinatie van 6 bronnen van ijzer in 1 gelule. IJzer helpt bij het verminderen van vermoeidheid, bij de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, het zuurstoftransport in het lichaam, de normale functie van ...Verder lezen
18,00ÔéČ -10% *
Onze prijs 16,20ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product IJzer 6-in-1 (60 Gelules)
Leverancier GELBOPHARMA
Vorm Capsule
Merk MBE
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2970994

Meer details

Volledige beschrijving:

Voor een optimale biologische beschikbaarheid combineert 6 Iron in 1 6 belangrijke bronnen van ijzerbiodiesel: ijzerbisglycinaat, ijzerpidolaat, ijzercitraat, ijzergluconaat, ijzerpyrofosfaat, ijzerlactaat. Deze 6 ijzerzouten worden geassocieerd met vitamine 9 (foliumzuur) en Spirulina voor verbeterde werking. 6 Iron in 1 is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Samenstelling

Ingredi├źnten: spirulina, schaal: mariene gelatine, ijzerbisglycinaat, ijzerpidolaat, ijzercitraat, ijzergluconaat, ijzerpyrofosfaat, ijzerlactaat, foliumzuur (vitB9), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart