text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

L’Occitane Crème Comfort Ultrarijk Karité 50 ml

niet-contractuele foto

Hydratatie - Voeding

Gezichtscrème met hoog gehalte aan karitéboter (25%). Hydrateert, verzacht en versoepelt de huid. Voor droge tot zeer droge en zelfs gevoelige huid. Smeuïge en smeltende textuur.
Gezichtscrème met hoog gehalte aan karitéboter (25%). Hydrateert, verzacht en versoepelt de huid. Voor droge tot zeer droge en zelfs gevoelige huid. Smeuïge en smeltende textuur.
Onze prijs €29,00
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product L’Occitane Crème Comfort Ultrarijk Karité 50 ml
Leverancier LOCCITANE BELGIUM
Inhoud 50ml
Skintype Droog - Zeer droog
Gevoelig
Farmaceutische vorm Crème
Merk L'occitane
Gamma Occitane Karité
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2966042

Meer details

Volledige beschrijving:

De Shea boter is een natuurlijke schoonheidsbalsem, die gebruikt wordt door Afrikaanse vrouwen ten zuiden van de Sahara. Sinds de jaren 1980 heeft L'Occitane een partnership opgericht met de vrouwen uit Burkina Faso om de Shea boter te produceren. De Shea Ultra Rich Face Cream is speciaal geformuleerd voor het voeden en beschermen van de droge tot zeer droge huid. Ideaal voor het koude klimaat. Voeding: dankzij zijn uitzonderlijke concentratie aan Shea boter (25%), voedt ze de huid intensief. De huid is soepel, zacht en comfortabel. Het trekkend gevoel is verdwenen. Dubbele bescherming: tegen huiduitdroging (concentraat van Shea) en tegen veranderende weersomstandigheden, dankzij de versterking van het ecosysteem van de huid (natuurlijke suikers uit suikerbiet en tarwe). Deze crème helpt de stimulatie van de natuurlijke defensie : de beschermlaag van de huid is versterkt, de huid is zichtbaar beter beschermd. Deze smeuïge crème dringt snel in zonder een vette filmlaag achter te laten. 24u doeltreffende hydratatie. Tolerantie dermatologisch getest. Niet comedogeen.

Samenstelling

-Shea boter (25%)-Concentraat van Shea (het meest actieve extract verkregen uit Shea boter)-Complex van natuurlijke suikers (natuurlijke suikers uit suikerbiet en tarwe)

Gebruik

s Morgens en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen, op een gezuiverde en droge huid.

Eigenschappen

Tevredenheidstest gedurende 28 dagen :-de huid is soepeler, zachter en comfortabeler (96%)-De huid is duurzaam gevoed en opnieuw comfortabel, de trekkende bewegingen zijn verdwenen (96%)-De huid is duurzaam beschermd tegen externe agressies en verdedigt zich beter (96%)Test op 25 vrijwilligers

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart