text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Lixifor 30 Capsules

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Exclusieve associatie van plantaardige actieve bestanddelen om de transit te verbeteren en het darmcomfort op een natuurlijke manier te reguleren.
Exclusieve associatie van plantaardige actieve bestanddelen om de transit te verbeteren en het darmcomfort op een natuurlijke manier te reguleren.
€8,50 -21% *
Onze prijs €6,73
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Lixifor 30 Capsules
Leverancier FORTE PHARMA
Vorm Capsule
Merk Forte Pharma
Gamma Gezondheidswereld
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2978732

Meer details

Volledige beschrijving:

Lixifor combineert 2 synergetische werkingen met een exclusieve melange van plantaardige actieve bestanddelen om te helpen: 1- De transit op een doeltreffende en natuurlijke manier te stimuleren. • Senebladeren hebben een doeltreffende en snelle werking. Ze stimuleren de darmsecretie en bevorderen een zachte stoelgang. Zo wordt de werking van de transit hersteld zonder irriterend effect. • Rammenas en cascara versterken het effect van de senebladeren op de transit en bevorderen de spijsvertering. Deze synergetische werking van natuurlijke actieve bestanddelen gaat darmluiheid tegen en zorgt opnieuw voor een regelmatige darmtransit.

2- De darmflora te verbeteren. • Steranijs heeft een specifieke werking op de spijsvertering. Hij zorgt voor een optimale darmflora door de opzetting van de buik en kleine ongemakken aan de darmen te verminderen.

Samenstelling

Droogextract van de seneplant (Cassia angustifolia), omhulsel van de capsule (hydroxypropylmethylcellulose), poeder van rammenas (Raphanus sativus niger) en van steranijs (Illicium verum), vulstof (microkristallijne cellulose), droog-extract van cascara (Rhamnus purshiana), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren).

Gebruik

's avonds vóór het slapen gaan, 1 capsule innemen met een groot glas water.

Eigenschappen

Capsules

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart