text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Magnecalm Glycerofosfaat Magnesium 40 Tabletten

niet-contractuele foto

Vermoeidheid - Herstel

Op basis van magnesiumglycerofosfaat, vitamine B6 en schisandra. Draagt bij tot een normale spierfunctie. Vermindert vermoeidheid voor meer vitaliteit. Vermindert stress. Voorziet het lichaam van magnesium. Schisandra verhoogt het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan stress.
Op basis van magnesiumglycerofosfaat, vitamine B6 en schisandra. Draagt bij tot een normale spierfunctie. Vermindert vermoeidheid voor meer vitaliteit. Vermindert stress. Voorziet het lichaam van magnesium. Schisandra verhoogt het vermogen van het lichaam om zich ...Verder lezen
€14,76 -11% *
Onze prijs €13,19
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Magnecalm Glycerofosfaat Magnesium 40 Tabletten
Leverancier FORTE PHARMA
Vorm Tablet
Merk Forte Pharma
Gamma Gezondheidswereld
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3036324

Meer details

Volledige beschrijving:

MAGNECALM is een volledige en originele formule die u helpt om de voorraad magnesium in uw lichaam weer op peil te brengen. De innoverende formule is gebaseerd op de synergie tussen perfect gedoseerde actieve bestanddelen: 1. Magnesiumglycerofosfaat: een magnesiumzout dat bekend staat om zijn capaciteit om goed verdragen te worden door het lichaam. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. 2. Vitamine B6, essentieel voor de goede werking van het zenuwstelsel. 3. Schisandra: een plant die bekend staat om haar bijdrage aan de verhoging van de stressbestendigheid van het lichaam.

MAGNECALM verzekert u van een optimale magnesiuminname (200 mg magnesium element per dagelijkse dosis) en draagt zo bij aan de normale werking van de spieren. Bovendien draagt de vitaminecocktail van C, B1, B3, B6 en B12 bij aan het bestrijden van de vermoeidheid voor een vitaliserend effect!

Samenstelling

Ingrediënten (mg voor 3 tabletten): magnesiumglycerofosfaat, vulstoffen (dicalciumfosfaat, vernette natriumcarboxymethylcellulose), magnesiumcarbonaat, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, gehydrateerde silica), vitamine C (L-ascorbinezuur), droog extract van Schisandra chinensis (81), vitamine PP (nicotinamide), glansmiddelen [methylhydroxypropylcellulose, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur, kleurstof (titaandioxide), microkristallijne cellulose], vitamines B6 (pyridoxine chlorhydraat), B1 (thiamine mononitraat), B12 (cyanocobalamine).

Gebruik

2 tot 3 tabletten per dag innemen met een glas water, afhankelijk van het stressniveau.

Eigenschappen

Witte tabletten

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart