text.skipToContent text.skipToNavigation

Miradent Brosse Deluxe Tandprothese Blauw

niet-contractuele foto

Tandenborstels

Borstel voor het reinigen van prothesen. Het grootste gedeelte wordt gebruikt om de buitenste delen schoon te maken, het kleinste V-vormje wordt gebruikt om de binnenste moeilijk bereikbare delen van de prothese schoon te maken. Ergonomische handgreep gemakkelijk vast te houden door ouderen.
Borstel voor het reinigen van prothesen. Het grootste gedeelte wordt gebruikt om de buitenste delen schoon te maken, het kleinste V-vormje wordt gebruikt om de binnenste moeilijk bereikbare delen van de prothese schoon te maken. ...Verder lezen
Onze prijs € 6,95
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Miradent Brosse Deluxe Tandprothese Blauw
Leverancier EUREKA PHARMA
Farmaceutische vorm Tandenborstel
Merk Miradent
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2276038

Meer details

Volledige beschrijving:

Prothese borstel voor het reinigen van je kunstgebit met ergonomisch gevormde handgreep.Heb je moeite met het reinigen van je kunstgebit? De Protho Brush Deluxe van Miradent is een prothese borstel met ergonomisch gevormde handgreep. Voedselresten, bacteriën en aanslag hechten zich snel aan protheses. Daardoor kunnen plak en tandvleesaandoeningen optreden en kan het kaakbot beschadigd raken.
De grote borstel is zeer geschikt voor het reinigen van het oppervlak van de prothese. Terwijl de kleinere, V-vormige borstel heel handig is voor moeilijk bereikbare plekjes aan de binnenkant van de prothese.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart