text.skipToContent text.skipToNavigation

Mobilityl Max 30 Tabletten

niet-contractuele foto

Gewrichten

Tabletten voor gewrichten en pezen. Vegetarisch.
Tabletten voor gewrichten en pezen. Vegetarisch.
De bijsluiter downloaden
Voordeel*
Onze prijs € 23,25
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Mobilityl Max 30 Tabletten
Leverancier TRENKER
Vegan
Vorm Tablet
AFSCA
Merk Trenker
Gamma Mobilityl
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4787388

Meer details

Volledige beschrijving:

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata, Piper nigrum, Kaempferia galanga en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld van de werking van de gewrichten1.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier werd verbeterd2. Dit snelwerkende3 en erg goed verdraagbare3 extract ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten.

Mobilityl Max bevat ook een extract van Boswellia serrata4, een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt geroemd in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld. Het extract van Boswellia serrata4 bestaat voornamelijk uit etherische olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

In de formule van Mobilityl Max zit ook een extract van Kaempferia galanga. Dat is een eenzaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en ethyl-p-methoxycinnamaat, een krachtig actief bestanddeel.

De olie van zwarte peperdie in Mobilityl Max wordt gebruikt, bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren minimaliseren veel zintuiglijke informatie, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met de hinder of het ongemak in de gewrichten. Omdat β-caryofylleen de CB2-receptoren gericht activeert, heeft dit geen effect op de CB1-receptoren, die verantwoordelijk zijn voor psychotrope effecten (zoals waargenomen met het THC dat bijvoorbeeld in cannabis zit). Mobilityl Max heeft dus geen psychotrope uitwerking.

Vitamine C draagt tot slot bij tot de normale vorming van collageen, wat de normale werking van het kraakbeen ten goede komt.

Samenstelling

  • Extract van Curcuma longa: 588,75 mg, waarvan 500 mg curcuminoïden
  • Extract van Boswellia serrata: 50 mg met 8,75 mg AKBA
  • Extract van Kaempferia galanga: 61,25 mg
  • Olie van Piper nigrum (zwarte peper): 50 mg, waarvan 32,50 mg ß-caryofylleen
  • Vitamine C: 13,2 mg 16,5% RI

* Aanbevolen maximale dagelijkse dosis

Gebruik

1 tablet per dag, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart