text.skipToContent text.skipToNavigation

Molicare Premium Men Pants 7 Drops L 7 Stuks

niet-contractuele foto

Verbanden - Slips - Broekjes

Absorberend ondergoed voor mannen om matig urineverlies op te vangen. Luchtdoorlatende textuur. De lagere tailleband maakt aan- en uittrekken als een slip mogelijk.
Absorberend ondergoed voor mannen om matig urineverlies op te vangen. Luchtdoorlatende textuur. De lagere tailleband maakt aan- en uittrekken als een slip mogelijk.
Voordeel*
Onze prijs € 16,43
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Molicare Premium Men Pants 7 Drops L 7 Stuks
Leverancier PAUL HARTMANN
Merk Hartmann
Gamma Molicare
Herroeping Neen
CNK 3708070

Meer details

Volledige beschrijving:

Absorberende slip aangepast aan de manVoor matig urineverlies. Makkelijk om aan- en uit te trekken, als ondergoed. Ademende materie. Past zich perfect aan het lichaam aan. Maat: Large (heupomtrek : 100-150 cm)

Gebruik

Oplossing voor urineverliesGebruik:gemakkelijk als ondergoed.

Eigenschappen

MoliCare,de beste bescherming bij urineverlies. Door de lage taille, de pasvorm, de grijze kleurstelling en het zachte, ademende materiaal is het draagcomfort van MoliCare® Premium MEN PANTS vergelijkbaar met dat van normaal ondergoed. Biedt rondom bescherming door de snelle absorptie, het anti-leksysteem en geurneutralisatie. Met extra bescherming aan de voorkant, daar waar mannen deze nodig hebben. De absorberende kern, bestaande uit drie lagen, leidt vloeistof weg van het oppervlak, waardoor de huid droog en gezond blijft. Helpt de pH-waarde van de huid neutraal te houden: pH 5.5. Dermatologisch getest.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart