text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Neocate Advance 400g

niet-contractuele foto

Specifieke melk

Voeding in poedervorm op basis van aminozuren voor kinderen vanaf 1 jaar. Bestemd voor specifiek medisch gebruik voor de behandeling van allergieën voor koemelkeiwitten, ernstige voedselpolyallergieën en andere indicaties waarvoor een dieet bestaande uit een basisdieet wordt aanbevolen.
Voeding in poedervorm op basis van aminozuren voor kinderen vanaf 1 jaar. Bestemd voor specifiek medisch gebruik voor de behandeling van allergieën voor koemelkeiwitten, ernstige voedselpolyallergieën en andere indicaties waarvoor een dieet bestaande uit een ...Verder lezen
€44,92 -5% *
Onze prijs €42,68
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Neocate Advance 400g
Leverancier NUTRICIA AMN
Bestemd voor Baby
Merk Nutricia Medical
Gamma Neocate
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3006616

Meer details

Volledige beschrijving:

Neocate Advance is voeding voor medisch gebruik. Dietvoeding bij koemelkallergie, meervoudige voedselallergie en andere indicaties waarbij een dieet met elementaire voeding is aanbevolen. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Neocate Advance is een speciale voeding voor kinderen vanaf 1 jaar met koemelkallergie. Neocate Advance is gemaakt op basis van losse aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwit. Het afweersysteem kan niet reageren op deze aminozuren omdat ze te klein zijn. Neocate Advance wordt gemaakt in een koemelkeiwitvrije omgeving. Neocate Advance is volledig koemelkeiwitvrij.

Neocate Advance is een volledige voeding.

Neocate Advance is voeding voor medisch gebruik. Neocate Advance wordt door uw arts of diëtist geadviseerd bij koemelkallergie.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart