text.skipToContent text.skipToNavigation

Nuby Citroganix A/bact. Spray 400ml

Photo non contractuelle

Beauty to go

6,90€ -10% *
Onze prijs 6,90€
Tijdelijk niet beschikbaar
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nuby Citroganix A/bact. Spray 400ml
Leverancier NEW VALMAR
Inhoud 400ml
Merk Nuby
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3142262

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze antibacteriële spray van Nûby™ Citroganix™ bevat uitsluitend volledig natuurlijke ingrediënten effectief tegen bacteriën. Ze maken het ontsmetten van oppervlakken en speelgoed makkelijk en doeltreffend, zonder nadien te moeten afspoelen. Citroganix™ is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteriële eigenschappen (melkzuur) die de voorwerpen van uw kinderen ontsmet. Met Citroganix™ bescherm je je kindje op een natuurlijke wijze. " Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. "

Eigenschappen

De eerste 12 maanden is een baby heel kwetsbaar omdat het immuun systeem nog niet volledig ontwikkeld is. Een baby produceert niet voldoende antilichamen om zich voldoende tegen bacteriën te beschermen. Daarom is het van allergrootst belang je baby te beschermen tegen bacteriën waartegen je baby zichzelf niet kan beschermen. De Nûby Citroganix verzorgingslijn helpt je baby veilig beschermen dankzij producten die 99,99% efficiënt zijn tegen bacteriën. De actieve ingrediënten zijn volledig natuurlijk en gekozen met de grootste aandacht voor hun efficiëntie. De natuurlijke CitroganixTM producten zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, talk en alcohol.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart