text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Nuby Citroganix A/bact. Spray 400ml

Photo non contractuelle

6,90ÔéČ -10% *
Onze prijs 6,90ÔéČ
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nuby Citroganix A/bact. Spray 400ml
Leverancier NEW VALMAR
Inhoud 400ml
Merk Nuby
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3142262

Meer details

Volledige beschrijving:

Deze antibacteri├źle spray van N├╗byÔäó CitroganixÔäó bevat uitsluitend volledig natuurlijke ingredi├źnten effectief tegen bacteri├źn. Ze maken het ontsmetten van oppervlakken en speelgoed makkelijk en doeltreffend, zonder nadien te moeten afspoelen. CitroganixÔäó is een natuurlijk extract van de Murcia sinaasappel. Het bezit antibacteri├źle eigenschappen (melkzuur) die de voorwerpen van uw kinderen ontsmet. Met CitroganixÔäó bescherm je je kindje op een natuurlijke wijze. " Gebruik biociden veilig. Lees v├│├│r gebruik eerst het etiket en de productinformatie. "

Eigenschappen

De eerste 12 maanden is een baby heel kwetsbaar omdat het immuun systeem nog niet volledig ontwikkeld is. Een baby produceert niet voldoende antilichamen om zich voldoende tegen bacteri├źn te beschermen. Daarom is het van allergrootst belang je baby te beschermen tegen bacteri├źn waartegen je baby zichzelf niet kan beschermen. De N├╗by Citroganix verzorgingslijn helpt je baby veilig beschermen dankzij producten die 99,99% effici├źnt zijn tegen bacteri├źn. De actieve ingredi├źnten zijn volledig natuurlijk en gekozen met de grootste aandacht voor hun effici├źntie. De natuurlijke CitroganixTM producten zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, talk en alcohol.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart