text.skipToContent text.skipToNavigation

Nutilis Poeder 300g

niet-contractuele foto

Orale voeding

Voedselverdikkingsmiddel met speekselamylase-bestendige eigenschappen, voor vloeistoffen en bereidingen. Nutilis is dieetvoeding voor medisch gebruik voor voedingsbehoeften in geval van dysfagie, slikstoornissen of verslikkingsproblemen.
Voedselverdikkingsmiddel met speekselamylase-bestendige eigenschappen, voor vloeistoffen en bereidingen. Nutilis is dieetvoeding voor medisch gebruik voor voedingsbehoeften in geval van dysfagie, slikstoornissen of verslikkingsproblemen.
Voordeel*
Onze prijs €13,92
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Nutilis Poeder 300g
Leverancier NUTRICIA
Vorm Poeder
Merk Nutricia Medical
Gamma Nutilis
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2742955

Meer details

Volledige beschrijving:

Nutillis Powder is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij dysfagie. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Kauwen en slikken is een ingewikkeld proces. Er zijn veel spieren bij betrokken: in uw lippen, tong, wangen, gehemelte, kaken en keel. Als deze spieren niet goed samenwerken, kunnen er problemen ontstaan bij het slikken. Slikken gaat het best als eten of drinken glad en egaal zijn. Soms maakt een verdikte voeding en/of drank het slikken makkelijker.

Samenstelling

Dextrine-maltose, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd zetmeel (maïs), taragom, xanthaangom, guargom).

Eigenschappen

Nutilis Powder is een instant verdikkingsmiddel voor voeding en vloeistoffen, dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw voeding en/of drank snel de juiste dikte heeft, zonder dat de smaak verloren gaat. U kunt Nutilis Powder gebruiken om koude en warme dranken en (gepureerde) gerechten te verdikken.

Nutilis Powder is glutenvrij en laag in lactose.

Speeksel heeft vele functies. Het bevat amylase en helpt onder andere bij de vertering van eten en drinken. Dit begint al in de mond. Een drank verdikt met een bindmiddel zoals maïszetmeel, wordt snel weer vloeibaar door speeksel. Nutilis Powder heeft amylaseresistente eigenschappen. Dit wil zeggen dat speeksel nauwelijks invloed heeft op de dikte van het verdikte product. Hierdoor behoudt de drank en/of gerecht de gewenste dikte.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart