text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Omega 3+7 Balance Natural Energy 40 Capsules

niet-contractuele foto

Visolie

Bevat pure visolie, versterkt met duindoornextract, waardoor deze samenstelling perfect geschikt is voor gezondheidsverzorging, zowel voor lichaam als geest. Een uniek vetzuursupplement dat het geestelijke en lichamelijke evenwicht versterkt en heilzaam is voor de opperhuid en de slijmvliezen. Voor een optimale werking van de hersenen; voor een doeltreffende cardiovasculaire bescherming; voor een betere toestand van de slijmvliezen en van de huid.
Bevat pure visolie, versterkt met duindoornextract, waardoor deze samenstelling perfect geschikt is voor gezondheidsverzorging, zowel voor lichaam als geest. Een uniek vetzuursupplement dat het geestelijke en lichamelijke evenwicht versterkt en heilzaam is voor de opperhuid ...Verder lezen
€33,75 -14% *
Onze prijs €29,14
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Omega 3+7 Balance Natural Energy 40 Capsules
Leverancier LABOPHAR NV
Vorm Capsule
Merk Natural Energy
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2830529

Meer details

Volledige beschrijving:

Dit voedingssupplement bevat EPA en DHA, de twee belangrijkste omega-3 vetzuren in een 3,5/1,5 verhouding, gecombineerd met palmitoleïnezuur; het zeldzame omega- 7 vetzuur dat afkomstig is uit duindoornbesolie (Hippophaë Rhamnoides). Een voldoende aanwezigheid van EPA en DHA in het lichaam is van essentieel belang voor een goede cardiale bescherming evenals het optimaal functioneren van onze hersenen en onze ogen. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA bijdraagt tot een normale hartwerking, tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

Samenstelling

a) Presentatie : zachte gelatinecapsules met een netto-gewichtsinhoud van 1200mg per capsule.

b) Verpakking : doos met 40 capsules (2 blisters met elk 20 stuks) + pot met 90 capsules

c) Aanbevolen dagelijkse portie : 2 capsules per dag

Gebruik

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Eigenschappen

Eén doos bevat 40 capsules.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart