text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Ortis Klei-Tijm-Propolis 3x15 Tabletten

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Voedingssupplement op basis van planten. Draagt bij tot het spijsverteringscomfort. Voedingssupplement op basis van klei, tijm en propolis. Helpt een ongemakkelijk en opgeblazen gevoel in de ingewanden te voorkomen. Snelle werking voor het welzijn van de spijsvertering en de darmen.
Voedingssupplement op basis van planten. Draagt bij tot het spijsverteringscomfort. Voedingssupplement op basis van klei, tijm en propolis. Helpt een ongemakkelijk en opgeblazen gevoel in de ingewanden te voorkomen. Snelle werking voor het welzijn van ...Verder lezen
€9,65 -17% *
Onze prijs €7,96
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Ortis Klei-Tijm-Propolis 3x15 Tabletten
Leverancier ORTIS
Vorm Tablet
Merk Ortis
Gamma Ortis Spijsvertering
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2971364

Meer details

Samenstelling

Vulstof: microkristallijne cellulose; klei (937 mg/4 tab.), droog tijmextract (Thymus vulgaris L. – 500 mg/4 tab.), droog propolisextract (225 mg/4 tab.), maltodextrine; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, dextrine, sojalecithine, natriumcitraat, natriumcarboxymethylcellulose; kleurstof: chlorofyl; aroma: essentiële oliën van linaloltijm (Thymus vulgaris linaloliferum).

Gebruik

Eén tot twee maal per dag buiten de maaltijden 2 tabletten innemen met een groot glas water. Voor een langdurig effect is het aangeraden om de inname gedurende minstens 3 weken voort te zetten. Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten en bij astma omwille van de aanwezigheid van propolis. Zwangerschap en borstvoeding: medisch advies is aanbevolen. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Omwille van het groot absorptievermogen van klei is het aangeraden om de tabletten niet samen in te nemen met geneesmiddelen of andere remedies. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart