text.skipToContent text.skipToNavigation

Peha-Haft Color 1 Cohesieve Fixatiezwachtel Blauw Zonder Latex 10 cm x 20 m

niet-contractuele foto

Verbanden - Pleisters - Banden

Latexvrije cohesieve elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect. Voor alle soorten verbandfixatie, in het bijzonder aan de gewrichten, conische en ronde lichaamsdelen. Kleur blauw.
Latexvrije cohesieve elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect. Voor alle soorten verbandfixatie, in het bijzonder aan de gewrichten, conische en ronde lichaamsdelen. Kleur blauw.
Onze prijs € 17,52
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Peha-Haft Color 1 Cohesieve Fixatiezwachtel Blauw Zonder Latex 10 cm x 20 m
Leverancier PAUL HARTMANN
Pleistertype Gaasverband
Merk Hartmann
Gamma Peha
Herroeping Neen
CNK 2814044

Meer details

Volledige beschrijving:

Zelfhechtend, elastisch fixatieverband zonder latex in blauw

Gebruik

Kan worden gebruikt als eenvoudige ondersteuning. Geschiktvoor patiënten met een allergie voor latex. Contra-indicaties: niet bekend.

Eigenschappen

Peha-haft® heeft een crêpe-structuur en een speciale coating die ervoor zorgt dathet verband goed blijft zitten, ook op lichaamsdelen die doorgaans moeilijk te verbinden zijn. Beide zijden van de zwachtel zijn zelfhechtend en een paar slagen met de zwachtel en licht vastdrukken van het uiteinde is meestal voldoende om het verband te fixeren. Aanvullende fixatie is niet nodig. Het verband hecht alleen aan zichzelf, niet aan de huid of aan kleding. Omdat slechts enkele slagen nodig zijn, is het materiaalverbruik laag. Door de open structuur van het materiaal is het verband ademend. Bovendien beschikt het verband over een uitstekend absorptievermogen, omdat het veel natuurlijke vezels bevat. Peha-haft® is vriendelijk voor de huid en biedt een hoge mate van draagcomfort.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart