text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Perform+ 30 Capsules

Photo non contractuelle

Performantie

Supplement voor sporters. Competitieformule met in het bijzonder cafeïne, rozewortel en co-enzym Q10. Geeft meer energie. Bevat fenylalanine. Optimaliseert het prestatievermogen tijdens training en competitie. Verbetert het vrijkomen van energie.
Supplement voor sporters. Competitieformule met in het bijzonder cafeïne, rozewortel en co-enzym Q10. Geeft meer energie. Bevat fenylalanine. Optimaliseert het prestatievermogen tijdens training en competitie. Verbetert het vrijkomen van energie.
19,00ÔéČ -10% *
Onze prijs 17,10ÔéČ
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Perform+ 30 Capsules
Leverancier TRISPORT PHARMA
Vorm Capsule
Merk TriSport Pharma
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2321693

Meer details

Samenstelling

Ingredi├źntenlijst per capsule (vegetarische capsule)

Nederlandse benaming - h****oeveelheid

  • Guarana (22% caffe├»ne) 333,33 mg( = 73 mg caffe├»ne)
  • Rhodiola rosea 66,67 mg
  • DL-fenylalanine 50 mg
  • L-taurine 13,33 mg
  • L-citruline 13,33 mg
  • Acetyl L-carnitine 13,33 mg
  • Co-enzym Q10 16,67 mg

Gebruik

Dosering: 1 capsule ├ę├ęn uur voor de training of wedstrijd. Na 2 uur wedstrijd nog ├ę├ęn capsule.

Eigenschappen

Cafeïne:

ÔÇó Recent onderzoek toont aan dat cafe├»ne een prestatiebevorderend effect kan hebben.Algemeen kan gesteld worden dat duurinspanningen door cafe├»ne-inname langer kunnen volgehouden worden. ÔÇó Mogelijke werkingsmechanismen: 1) Cafe├»ne stimuleert de adrenaline secretie door de bijnieren. Hierdoor neemt de vrije vetzuur-oxidatie door de contraherende spieren toe en dit resulteert uiteindelijk in een glycogeensparend effect. 2) Cafe├»ne heeft een psychostimulerende werking waardoor de "pijndrempel" kan verlegd worden. 3) Cafe├»ne bevordert de vrijmaking van calciumvoorraden in de spiercellen waardoor calcium de spiercontractie vlotter kan laten verlopen. 4) In een recente studie, gepubliceerd in J.Appl.Physiol. 2005, toont Prof A. Jeukendrup et al. Aan dat cafe├»ne de exogene koolhydraatoxidatie vermeerdert, mogelijks door een verbeterde intestinale absorptie van de suikers. ÔÇó Dosis: De dosis cafe├»ne, getest in goed uitgevoerde studies die een verbetering in de uithouding aantonen, varieert tussen de 3 mg en 9 mg per kg lichaamsgewicht. Het besluit uit deze studies is:"een dosis van 3 mg/kg lichaamsgewicht cafe├»ne heeft een ergogeen effect. Hogere dosissen hebben meestal geen meerwaarde". ÔÇó Belangrijke opmerkingen: 1) Regelmatig gebruik van cafe├»ne leidt tot gewenning. Zich gedurende ├ę├ęn week van cafe├»ne onthouden kan deze gewenning in belangrijke mate opheffen. 2) Cafe├»ne heeft een sterk diuretische werking in rust, maar niet tijdens inspanning. Tijdens inspanning heffen de vrijgekomen catecholamines het diuretisch effect van cafe├»ne op. (Wemple et al., Int J Sport Med. 1997)

Rodiola rosea:

ÔÇó Rhodiola rosea: Rhodiola rosea is ├ę├ęn van de belangrijkste en meest bestudeerde "adaptogene" planten.Het gedroogde extract van de wortel bevat polyfenolen, waarvan rosavine en salidroside de belangrijkste, werkzame, stoffen zijn. In een recente, dubbelblinde ÔÇô gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde studie, uitgevoerd in het "labo voor inspanningsfysiologie en biomechanica" van de Katholieke Universiteit in Leuven, concludeerden de onderzoekers het volgende: Accute inname van Rhodiola rosea verbeterde de uithoudingscapaciteit ( = tijd tot uitputting) en de VO2max bij gezonde vrijwilligers.

Acetyl-L-Carnitine:

ÔÇó De biologische oxidatie van korte en lange vrije vetzuurmoleculen vindt in onze cellen overwegend plaats in de mitochondri├źn. De fundamentele rol van carnitine bestaat erin het vervoer van vetzuren te waarborgen vanuit de cytosol naar de mitochondriale matrix, waar zij de b├Ęta-oxidatie(vetzuuroxidatie) ondergaan. Acetyl-L-Carnitine is ├ę├ęn van de meest fysiologisch actieve vormen van carnitine en passert de diverse cellulaire membranen en de bloed-hersenbarri├Ęre beter dan carnitine. Acetyl-L-Carnitine vervult een centrale rol in de energievoorziening.

L-taurine:

Taurine is de voornaamste bestrijder van het chloorradicaal en beschermt rode bloedcellen tegen zuurstofafbraak.

DL-fenylalanine:

DL-fenylalanine is een samenstelling van D-fenylalanine en L-fenylalanine in een 50/50 ratio. Het is een niet giftige, niet verslavende pijnstiller doordat het de edorfine-afbrekende enzymen remt.

Co-enzym Q10:

ÔÇó Co-enzym Q10 is een enzym dat essentieel is om ├ę├ęn van de laatste stappen mogelijk te maken in de omzetting van voedsel in energie(ATP). Het is een co-enzym van de binnenste mitochondriale enzymcomplexen en is aldus betrokken bij de oxidatieve fosforilatie. ÔÇó Uit wetenschappelijke studies blijkt dat co-enzym q10 de pompfunctie van het hart ondersteunt.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart