text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Pranar├┤m Avocado Plantaardige Olie Bio 50ml

Photo non contractuelle

Bioproducten

Avocado Bio plantaardige Olie. 100% natuurlijke gezondheids- en schoonheidsolie. Zeer stabiele olie, rijk aan vitamine E. In gelijke delen gemengd met wortel- en sint-janskruidolie, helpt om de huid te beschermen tegen agressies van buitenaf (koude, wind). Oraal gebruik: 10 g (1 eetlepel) per dag. Cosmetisch gebruik: geschikt voor de verzorging van de droge en geïrriteerde huid die weer zacht en soepel wordt. Wordt gebruikt als haarmasker om het haar sterker te maken en bij haaruitval.
Avocado Bio plantaardige Olie. 100% natuurlijke gezondheids- en schoonheidsolie. Zeer stabiele olie, rijk aan vitamine E. In gelijke delen gemengd met wortel- en sint-janskruidolie, helpt om de huid te beschermen tegen agressies van buitenaf (koude, ...Verder lezen
9,60ÔéČ -14% *
Onze prijs 8,29ÔéČ
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Pranar├┤m Avocado Plantaardige Olie Bio 50ml
Leverancier PRANAROM INTERNATIONAL
Inhoud 50ml
Vorm Plantaardige olie
Merk Pranar├┤m
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2565240

Meer details

Volledige beschrijving:

Een erg hydraterende olie voor het lichaam, het haar en het gelaat. Dankzij haar mooie groene kleur, neutrale geur en snelle inwerking in de huid is deze olie een onmisbaar schoonheidsproduct in de badkamer.

Samenstelling

Samenstelling in ├ę├ęn oogopslag: Lets meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9 en het befaamde hydraterende palmitole├»nezuur). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Een klein vijfde deel verzadigde vetzuren. Verschillende vitamines, zoals vitamine E, b├Ętacaroteen en PP.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Olie rijk aan vitamine E. Zeer stabiel.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de verzorging van droge en geïrriteerde huiden. Verzacht en versoepelt. Ook als haarmasker in geval van haaruitval.

Voorzorgsmaatregelen: ÔÇó De aanbevolen dosering niet overschrijden. ÔÇó Buiten bereik van jonge kinderen houden. ÔÇó Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. ÔÇó Beschermen tegen licht en warmte.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart