text.skipToContent text.skipToNavigation

Probify Digestive Support 30 Capsules

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Voedingssupplement dat helpt bij de vertering dankzij een microbiotische stam en calcium.
Voedingssupplement dat helpt bij de vertering dankzij een microbiotische stam en calcium.
Onze prijs € 37,99
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Market winkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Probify Digestive Support 30 Capsules
Leverancier PERRIGO
Vorm Capsule
AFSCA
Merk Probify
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4241188

Meer details

Volledige beschrijving:

Probify Digestive Support, met klinisch bewezen microbiotica verhoogt de goede bacteriën in de darm en ondersteunt de spijsvertering*. Want een goede gezondheid begint met je darmflora.

Terugkerende of tijdelijke maag-darmklachten, zoals een opgeblazen gevoel, flatulentie, buikpijn of diarree, kunnen het dagdagelijks functioneren van de patiënt beïnvloeden.
Probify Digestive Support is een voedingssupplement dat een klinisch bewezen microbiotische stam combineert met calcium om de spijsvertering te bevorderen.*
Waarom Probify kiezen?
 • Klinisch bewezen stammen: We gebruiken enkel microbiotische stammen die klinisch getest zijn met 100% effect binnen 2 weken.
 • Doeltreffende kolonisatie: Onze uiterst resistente bacteriestammen overleven de zure omgeving van de maag en komen levend in de darmen terecht. Dit betekent dat ze het hele spijsverteringsstelsel – van de mond tot de dikke darm – met succes kunnen koloniseren.
 • Exclusieve formuleringen: We verrijken onze supplementen met vitamines en mineralen die samenwerken met onze goede bacteriën voor nog meer gezondheidsvoordelen.
 • Gegarandeerd levende bacteriën: Wanneer je het microbiotische supplement van Probify vóór de vervaldatum inneemt, zijn de bacteriën zeker levend. Dankzij onze productie- en verpakkingsmethoden kunnen wij het CFU (m.a.w. het geschatte aantal aanwezige levende bacteriecellen) van onze producten minstens tot het einde van de vervaldatum garanderen.

Samenstelling

Actieve ingrediënten per capsule:
 • Lactobacillus plantarum 9843 - 10 miljard CFU
 • Calcium – 120 mg (12% R.I.)
R.I. = Referentie-Inname
Onze capsules zijn geschikt voor vegetariërs en bevatten geen lactose, gelatine of kleurstoffen. Ze zijn ook glutenvrij.
CFU, of colony forming units (kolonievormende eenheden of kiemgetal), is een schatting van het aantal aanwezige levende bacteriecellen. Bij alle Probify producten is het CFU gegarandeerd tot het einde van de vermelde houdbaarheidsdatum.

Gebruik

Voor de beste resultaten neem je dagelijks één capsule Probify Digestive Support bij de maaltijd. Uit onderzoek blijkt dat bij dagelijks gebruik de bacteriën het maag-darmkanaal binnen twee weken koloniseren.
Denk eraan dat microbiotische supplementen geen vervanging zijn voor een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl. Raadpleeg een arts vóór gebruik van een voedingssupplement als je andere geneesmiddelen neemt of een medische aandoening hebt.

Eigenschappen

 • Klinisch bewezen bacteriestam
 • Eerste effect binnen 1 week, 100% effect binnen 2 weken
 • Resistente stam die levend de darmen bereikt
 • Bacteriestam van natuurlijke oorsprong
 • Kwaliteit van de stammen goed bewaard in de recycleerbare tube
 • Verrijkt met calcium om de spijvertering te bevorderen
 • Vegetarisch
 • Glutenvrij
 • Vrij van lactose, gelatine en kleurstoffen
 • 100% recycleerbare verpakking

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Market winkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart