text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Puressentiel Hydrolaat Roos Bio 200 ml

niet-contractuele foto

Speciale zorgen

Het hydrolaat van biodamastroos is ideaal voor de tere huid. Geeft glans en laat de teint stralen terwijl de huid wordt versterkt.
Het hydrolaat van biodamastroos is ideaal voor de tere huid. Geeft glans en laat de teint stralen terwijl de huid wordt versterkt.
Voordeel*
Onze prijs €12,56
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Hydrolaat Roos Bio 200 ml
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Inhoud 200ml
Skintype Dof
Gedehydrateerd
Farmaceutische vorm Verstuiver
Merk Puressentiel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 4126553

Meer details

Samenstelling

De hydrolaten van Puressentiel zijn 100% van natuurlijke oorsprong en bevatten geen scheikundige bewaarmiddelen. Ze ontstaan rechtstreeks uit de waterdampdistillatie van plantendelen van biologische herkomst. Alle eigenschappen van deze waters boordevol aromatische moleculen worden beschermd dankzij de HYDRAQUA® technologie: een uniek systeem voor de vrijwaring van plantaardige bestanddelen. Ingrediënten: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA (WATER), CITRONELLOL**, GERANIOL**, LINALOOL**, FARNESOL**, CITRAL**, EUGENOL**. 100% van het totaal is van natuurlijke oorsprong. *Ingrediënt uit de biologische landbouw. **Van nature aanwezig in de hydrolaten.

Gebruik

s Ochtends en 's avonds aanbrengen op een rein gezicht, door verneveling of met een wattenschijfje. Gebruiksvoorzorgen: Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar. Uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden. Koel en donker bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart