text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : šŸ˜· Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Puressentiel Mobiele Diffusor Essentiƫle Oliƫn

Photo non contractuelle

Verspreiden

Verspreiding van essentiƫle oliƫn door middel van ventilatie. Om overal mee te nemen. Werkt op batterijen of USB. Met 10 plaatjes met essentiƫle oliƫn. Het geruisloze ventilatiesysteem zorgt voor een zachte verspreiding van essentiƫle oliƫn en biedt u een echt moment van ontspanning en welzijn.
Verspreiding van essentiƫle oliƫn door middel van ventilatie. Om overal mee te nemen. Werkt op batterijen of USB. Met 10 plaatjes met essentiƫle oliƫn. Het geruisloze ventilatiesysteem zorgt voor een zachte verspreiding van essentiƫle oliƫn ...Verder lezen
34,50ā‚¬ -10% *
Onze prijs 34,50ā‚¬
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ā‚¬ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Mobiele Diffusor Essentiƫle Oliƫn
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Small Material Type Verstuiver
Merk Puressentiel
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3090008

Meer details

Volledige beschrijving:

Een aangename aromatische, zuiverende, kalmerende, tonische of zen sfeer te creƫren. Een aangename olfactieve sfeer te creƫren: zinnelijk en zintuiglijk genot Ten volle te genieten van de weldoende verspreiding van essentiƫle oliƫn in de atmosfeer, zonder hun kwaliteit aan te tasten.

Gebruik

  1. Voeding van de verspreider ofwel AA batterijen (niet bijgeleverd) ofwel USB kabel (bijgeleverd):Batterijen: neem het batterijdeksel af, steek de batterijen in en plaats het deksel terug. USB kabel: verwijder de batterijen, steek de USB kabel in het stopcontact en de andere kant aan een computer die aan staat.
  2. Verwijder het buitendeksel.
  3. Zet het patroon op zijn plaats in het midden van het apparaat zonder het ventilatorscherm weg te nemen en plaats het buitendeksel terug.
  4. Giet 3 Ć  5 druppels PuressentielĀ® essentiĆ«le olie of een van de PuressentielĀ® melanges voor verstuiving op het patroon. Druk op de schakelaar om het apparaat aan te zetten.
  5. Plaats de steun.

OPGELET : Geen batterijen insteken als u de USB kabel gebruikt.

WERKING

Met de ON-OFF knop aan de zijkant van de verspreider zet u hem aan of uit en zet u de sfeerverlichting in werking. Druk eenmaal op de knop: - De verspreiding is geactiveerd. - Het gele licht gaat aan en blijft aan. - De verspreider is in cyclische modus: 10 min. verspreiding, 20 min. pauze gedurende 2u alvorens automatisch te stoppen. - Druk een 2e keer op de knop: - Het blauwe licht gaat aan en blijft aan. - De verspreider werkt verder cyclisch: 10 min. ON en 20 min. OFF gedurende 2 uur - alvorens automatisch te stoppen - Druk een 3e keer op de knop: - De kleur van het licht wisselt zachtjes af: blauw, roze en geel. - De verspreider werkt verder cyclisch: 10 min. ON en 20 min. OFF gedurende 2 uur - alvorens automatisch te stoppen - Druk een 4e keer op de knop: Het licht gaat uit. De verspreider werkt verder cyclisch: 10 min. ON en 20 min. OFF gedurende 2 uur alvorens automatisch te stoppen. - Druk nogmaals op de schakelaar om het apparaat uit te zetten.

DE NAVULPATRONEN

Elke verspreider bevat een zak met navulpatronen. Deze zakken met 10 navullingen zijn ook verkrijgbaar bij uw apotheek. Met deze navullingen kunt u het patroon vervangen als u een andere essentiƫle olie wenst of na langdurig gebruik (ongeveer 20 beurten per patroon).

VERVANGEN VAN ESSENTIƋLE OLIƋN

Verwijder het patroon door een klein scherp voorwerp (punt van een pen) in een van de gaten van het patroon te steken. Reinig met een wattenstaafje de binnenkant van het compartiment. Leg een nieuw patroon in en giet er 3 Ć  5 druppels PuressentielĀ® essentiĆ«le olie of een van de PuressentielĀ® melanges voor verstuiving in. Lees aandachtig deze voorzorgen alvorens de verspreider te gebruiken. Buiten het bereik van kinderen houden en van elke persoon die niet bekwaam is om een apparaat van dit type te gebruiken zonder het toezicht van een verantwoordelijke persoon die kan instaan voor een perfecte gebruiksveiligheid. Gebruik geen parfums of synthetische extracten om het risico op onherroepelijke schade aan de verspreider te vermijden. Het apparaat niet gebruiken als het netsnoer beschadigd is, als het stopcontact waar u het op wil aansluiten beschadigd is, of als het apparaat defect, gevallen of beschadigd is. De verspreider uitzetten/loskoppelen om er de druppels essentiĆ«le olie of de melange voor verstuiving in te gieten. Niet teveel essentiĆ«le olie ingieten, het teveel onmiddellijk met een zachte doek wegvegen. Bij abnormale geur of een verdacht geluid het apparaat onmiddellijk loskoppelen. In geval van niet-werking de verspreider niet demonteren of proberen te repareren, want dan geldt de waarborg niet meer. Alleen technici van de fabriek zijn bevoegd om hem te demonteren of te repareren (zie contractuele waarborg). De verspreider nooit in contact brengen met water of in een vloeistof dompelen.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ā‚¬ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart