text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Puressentiel Warme Diffusor (Wit)

niet-contractuele foto

Verspreider en essentiële oliën voor verspreiding

Warme diffusor. Biedt al het welzijn van aromatherapie op een schone, rustige en effectieve manier. Zonder kaars of vlam, ideaal voor veilig, dagelijks gebruik. Vervaardigd van isolerende keramiek. Kleur wit.
Warme diffusor. Biedt al het welzijn van aromatherapie op een schone, rustige en effectieve manier. Zonder kaars of vlam, ideaal voor veilig, dagelijks gebruik. Vervaardigd van isolerende keramiek. Kleur wit.
€40,00 -15% *
Onze prijs €34,00
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Puressentiel Warme Diffusor (Wit)
Leverancier PURESSENTIEL BENELUX
Small Material Type Verstuiver
Merk Puressentiel
Gamma Puressentiel Verspreiding
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3059276

Meer details

Gebruik

Het kleine, handige en stille systeem van regelbare warmteverspreiding beschermt de eigenschappen en geuren van de essentiële oliën zonder ze te aan te tasten. Het is ideaal voor een dagelijks gebruik in alle sereniteit: na 58 minuten verspreiding schakelt hij immers automatisch uit. Omdat hij gemaakt is van isolerende keramiek kunt u hem op gelijk welk oppervlak plaatsen, want enkel het bovenste deel geeft warmte af. Tien minuten volstaan om de volledige kracht van de verspreiding te bereiken en het thermisch regelingssysteem (Thermostaat maximaal 45 °C) zorgt voor een constante temperatuur (zonder oververhitting). Gebruiksaanwijzing: zie bijsluiter in de verpakking. Gebruiksvoorzorgen: We raden u aan om uitsluitend gebruiksklare Puressentiel®-mengsels of 100% pure en botanisch en biochemisch gedefinieerde essentiële oliën uit het Puressentiel®-assortiment te gebruiken. De contractuele garantie van al onze verspreiders geldt voor twee jaar na aankoopdatum die op de aankoopbewijs is vermeld.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart