text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : ­čśĚ Vergeet uw masker niet! / Ons engagement

Quies Oorbandje Bad en Sport Groot Formaat

Photo non contractuelle

Oorbescherming

Oorbandjes Bad en sport Quies in neopreen van hoge densiteit om uw oren doeltreffend te beschermen tegen water van de douche, de zee of het zwembad. Verstelbaar door een velcrosysteem om de oren perfect te bedekken. Zachte en comfortabele textuur die een perfecte hechting tijdens het baden garandeert. Beschermt ook uw oren tegen de kou in de winter dankzij de thermische eigenschappen van neopreen. Groot formaat (lengte: 58 cm en omtrek schedel 55 cm tot 60 cm).
Oorbandjes Bad en sport Quies in neopreen van hoge densiteit om uw oren doeltreffend te beschermen tegen water van de douche, de zee of het zwembad. Verstelbaar door een velcrosysteem om de oren perfect te ...Verder lezen
12,90ÔéČ -10% *
Onze prijs 12,90ÔéČ
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product Quies Oorbandje Bad en Sport Groot Formaat
Leverancier QUIES
Small Material Type Oorband
Merk Quies
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2696771

Meer details

Volledige beschrijving:

Als er bij ons buisjes of diabolo's ingeplant zijn, of als we vaak oorontstekingen hebben, dan wordt het water de vijand van onze oren.

Met de oorbanden Bad en sport van Quies schept u opnieuw plezier in het water zonder de nadelen ervan. De banden zijn vervaardigd uit neopreen met een hoge dichtheid en beschermen op die manier doeltreffend uw oren tegen water uit de douche, de zee of het zwembad. Er zijn 2 formaten waarvan de anatomische vorm kan worden aangepast aan de hand van een scratchsysteem. Zo zijn uw oren perfect bedekt. Dankzij de soepele en comfortabele textuur blijft de oorband de hele tijd lang perfect op zijn plaats zitten.

En in de winter? De oorbanden Bad en sport van Quies beschermen uw oren ook tegen de koude dankzij de thermische eigenschappen van neopreen!

Eigenschappen

Beschikbaar in 2 formaten :

  • Klein formaat (lengte: 52 cm en schedelomtrek: 40 cm ÔÇô 55 cm)
  • Groot formaat (lengte: 58 cm en schedelomtrek 55 cm ÔÇô 60 cm)

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart