text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Reactiv 400mg 60 Capsules

niet-contractuele foto

Aminozuren

Bevat alle essentiële aminozuren en is rijk aan eiwitten. Voor lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Combinatie van spirulina en chlorella. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen, ouderen, studenten in de examenperiode, sporters, bij gebrek aan energie of overmatige vermoeidheid, als voedingssupplement bij een eiwitrijk dieet.
Bevat alle essentiële aminozuren en is rijk aan eiwitten. Voor lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Combinatie van spirulina en chlorella. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen, ouderen, studenten in de examenperiode, sporters, bij ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
€20,06 -12% *
Onze prijs €17,59
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Reactiv 400mg 60 Capsules
Leverancier ASTEL MEDICA
Vorm Capsule
Merk Astel Medica
Gamma Reactiv
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2950665

Meer details

Volledige beschrijving:

Reactiv

Lichamelijke en geestelijke vermoeidheid

REACTIV bevat twee zoetwatermicro-algen, spirulina en chlorella, die een hoge voedingswaarde hebben. Deze combinatie van spirulina en chlorella bevat een verbluffende concentratie van 63,8% plantaardige eiwitten die rijk zijn aan essentiële aminozuren. Het bevat ook vitamine B12 (55,2% van de ADH/3 capsules) en β-caroteen (56,4% van de ADH/3 capsules).

Samenstelling

Samenstelling

Spirulina 350 mg, chlorella 50 mg. Stabilisator : plantaardig magnesiumstereaat. Capsule: gelatine, E171, E110, E122 (koosjer + halal)

Gebruik

Gebruik

Kinderen : 1 tot 2 capsules per dag Jongeren en volwassenen : 2 tot 3 capsules per dag Geschikt voor elke leeftijdsgroep (kinderen, volwassenen en ouderen). Geschikt voor zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven (periode van vermoeidheid). Geschikt voor personen met voedingsintolerantie en voor personen met schildklierproblemen (zoetwateralgen).

Voorzorgen bij gebruik

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart