text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,94 per stuk

Spirulina Chlorella Balance Natural Energy 1000 Capsules

niet-contractuele foto

Conditie - Tonus

Voedingssupplement met een ideale verhouding van spirulina en chlorella voor dagelijks gebruik om een ​​optimale gezondheid te bevorderen. Indicaties: ideale bron van eiwitten voor vegetariërs; ideale ontzuurder; versterkt de energiebalans; supplement voor een koolhydraatarm dieet; voor een evenwichtig centraal zenuwstelsel; bevordert de darmgezondheid; verbetert de bloedsuikerspiegel.
Voedingssupplement met een ideale verhouding van spirulina en chlorella voor dagelijks gebruik om een ​​optimale gezondheid te bevorderen. Indicaties: ideale bron van eiwitten voor vegetariërs; ideale ontzuurder; versterkt de energiebalans; supplement voor een koolhydraatarm dieet; ...Verder lezen
€72,99 -17% *
Onze prijs €60,60
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Spirulina Chlorella Balance Natural Energy 1000 Capsules
Leverancier LABOPHAR NV
Vorm Capsule
Merk Natural Energy
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 2830545

Meer details

Volledige beschrijving:

SPIRULINA-CHLORELLA BALANCE is een bijzonder voedingssupplement met een uitgebalanceerde verhouding aan micro-algen Spirulina (70%) en Chlorella (30%).

Spirulina en Chlorella bevatten van nature een brede waaier aan Vitaminen, Mineralen, essentiële aminozuren, essentiële vetzuren en Phytochemicaliën.

Spirulina en Chlorella zijn twee microalgen die reeds miljoenen jaren in het zuivere water rond het evenaargebied groeien. Ze worden vaak beschouwd als superfoods omdat ze een uitzonderlijke hoeveelheid nutriënten bevatten waaronder Vitamines, Mineralen, Aminozuren, Vetzuren en Phytochemicaliën die de natuurlijke voeding kunnen ondersteunen.

Samenstelling

Ingrediënten per 30 plantaardige capsules:

Spirulina platensis (Gomont) Geitler poeder 10,50g,Chlorella vulgaris Beijerinck poeder4,5g, Plantaardige capsule (Hypromellose),Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat)

Gebruik

3x10 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. Deze dosis wordt het beste geleidelijk aan verhoogd volgens volgend schema:

1 week 3x3 per dag

1 week 3x5 per dag

1 week 3x7 per dag

Vervolgens 3x10 per dag aanhouden.

Eigenschappen

Eén doos bevat 1000 capsules.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart