text.skipToContent text.skipToNavigation

Strepfen 8,75mg Spray 15ml

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

Dit is een geneesmiddel, lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het bereik van kinderen houden. Vraag advies aan uw arts of apotheker. Neem contact op met uw arts als u bijwerkingen ondervindt.

niet-contractuele foto

Oplossing om in de mond te verstuiven. Strepfen bevat flurbiprofen. Flurbiprofen maakt deel uit van een geneesmiddelengroep die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID) wordt genoemd. Deze geneesmiddelen werken door de manier waarop uw lichaam reageert op pijn, zwelling en verhoogde temperatuur aan te passen. Strepfen wordt gebruikt om symptomen van keelpijn ter verlichten, zoals pijn en zwelling ter hoogte van de keel. Voor volwassenen.
Oplossing om in de mond te verstuiven. Strepfen bevat flurbiprofen. Flurbiprofen maakt deel uit van een geneesmiddelengroep die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID) wordt genoemd. Deze geneesmiddelen werken door de manier waarop uw lichaam reageert op ... Verder lezen
De bijsluiter downloaden
Maximale toegelaten prijs €9,99
Onze prijs €8,99
In voorraad (web)
HOEVEELHEID

Dit geneesmiddel kan geleverd worden in de volgende landen:
BelgiëFrankrijkLuxemburgNederland

Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Strepfen 8,75mg Spray 15ml
Leverancier RECKITT BENCKISER HEALTHCARE (BE
Bestemd voor Volwassene
Herroeping Neen
CNK 3248010

Meer details

Gebruik

Volwassenen

  • Eén dosis (3 sprays) achteraan in de keel om de 3 à 6 uur indien nodig
  • Maximum 5 doses per dag
  • Max. gedurende 3 dagen gebruiken

Toedieningswijze

  • Voor het eerste gebruik moet het pompje worden geactiveerd door het mondstuk van u weg te richten en minstens vier keer te spuiten tot er een fijne, consistente mist wordt geproduce erd. Het pompje is dan geactiveerd en klaar voor gebruik.

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u00
+32 (0)2 705 83 35

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart