text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Zelfstesten beschikbaar | Engagementen

Tasectan 20 Poederzakjes

niet-contractuele foto

Vertering - Transit

Medisch hulpmiddel bedoeld om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen, speciaal samengesteld om de symptomen, die gepaard gaan met vormen van diarree van diverse oorsprong, zoals druk in de buik en veelvuldige ontlasting, te controleren en te verminderen. Samengesteld uit een complex van gelatine en looizuur. Vermindert de frequentie van ontlasting en is nuttig in geval van diarree. 20 zakjes van 250 mg (voor pediatrisch gebruik).
Medisch hulpmiddel bedoeld om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen, speciaal samengesteld om de symptomen, die gepaard gaan met vormen van diarree van diverse oorsprong, zoals druk in de buik en veelvuldige ontlasting, ...Verder lezen
De bijsluiter downloaden
€16,30 -5% *
Onze prijs €15,49
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Tasectan 20 Poederzakjes
Leverancier THERABEL PHARMA
Merk Therabel Pharma
Gamma Tasectan
Herroeping Neen
CNK 2773364

Meer details

Volledige beschrijving:

Tasectan® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen en dat speciaal werd ontwikkeld om de symptomen van diarree van uiteenlopende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen 12 uur.

Samenstelling

Gelatinetannaat 250mg.

Gebruik

Poeder: kan gemengd worden met voedsel of met een beetje melk, fruitsap of water. Goed mengen en onmiddellijk innemen.Kinderen jonger dan 3 jaar: 1 zakje om de 6 uur totdat de symptomen verdwenen zijn. Kinderen van 3 tot 14 jaar: 1 à 2 zakjes om de 6 uur totdat de symptomen verdwenen zijn.

Eigenschappen

Zakje met wit poeder.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart