text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Raadpleeg onze engagementen. / ­čÄä Leg uzelf in de watten met onze geschenkdozen: -35% voor 2! ­čÄä

URGO Hi Tech 4 Brandwondenpleister Groot Formaat

Photo non contractuelle

Brandwonden

Groot formaat 7,3 x 4,5 cm. Verlicht en geneest. Klein formaat. Pijnloze verwijdering. Steriele pleisters klaar voor gebruik op huishoudelijke oppervlakkige brandwonden van 1e en 2e graad, en andere oppervlakkige verwondingen. Verlicht snel de pijn en bevordert de wondgenezing.
Groot formaat 7,3 x 4,5 cm. Verlicht en geneest. Klein formaat. Pijnloze verwijdering. Steriele pleisters klaar voor gebruik op huishoudelijke oppervlakkige brandwonden van 1e en 2e graad, en andere oppervlakkige verwondingen. Verlicht snel de pijn ...Verder lezen
ÔéČ8,10 -15% *
Onze prijs ÔéČ6,92
In voorraad (web)
HOEVEELHEID
Toevoegen aan uw winkelmand

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf ÔéČ 59 aankopen

kenmerken

Naam product URGO Hi Tech 4 Brandwondenpleister Groot Formaat
Leverancier URGO HEALTHCARE
Pleistertype Zelfklevend verband
Merk URGO
Herroeping Neen
CNK 2094167

Meer details

Samenstelling

De lipide-colloïde technologie (TLC) is een gepatenteerde innovatie van de Laboratoires URGO die hydrocolloïde deeltjes en vaseline combineert in een niet-occlusieve fijnmazige drager.Deze unieke samenstelling bevordert de wondgenezing in een vochtige omgeving en maakt het verwijderen pijnloos.

Gebruik

Voor oppervlakkige brandwonden van 2e graad: houd de wond eerst 15 minuten onder koud water om verdere verspreiding van de brandwond te beperken.In alle gevallen: Reinig de wond met een alcoholvrij antisepticum. Spoel de wond met water of een zoutoplossing. Gebruik nooit gekleurde antiseptica als eosine voor brandwonden. Maak de wond grondig droog met een steriel gaasverband. Laat de blaar indien mogelijk intact, deze biedt immers bescherming tegen infecties. Als de blaar opengaat, moet u deze ontsmetten. U hoeft de dode huid niet te verwijderen indien deze niet vanzelf verdwijnt. Verwijder de beschermende vleugels. Breng het verband aan op het getroffen gebied. U hoeft vooraf geen cr├Ęme aan te brengen. De gebruikelijke duur van de behandeling is 5 tot 6 dagen met 1 nieuw verband na 24 uur en vervolgens elke 48 uur.

Beoordelingen

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf ÔéČ 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart