text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19 : Zelftesten beschikbaar aan € 1,99 per stuk

Weleda Babypoeder 20 g

niet-contractuele foto

Bad - Toilet

Babypoeder. Absorbeert het vocht en beschermt. Met waardevolle plantaardige extracten voor de huidplooien, de billetjes en de navel. Gegarandeerd op basis van natuurlijke producten.
Babypoeder. Absorbeert het vocht en beschermt. Met waardevolle plantaardige extracten voor de huidplooien, de billetjes en de navel. Gegarandeerd op basis van natuurlijke producten.
Onze prijs €11,99
Tijdelijk niet beschikbaar (web)
HOEVEELHEID

Gratis levering in uw Medi-Marketwinkel of vanaf € 59 aankopen

kenmerken

Naam product Weleda Babypoeder 20 g
Leverancier WELEDA
Merk Weleda
Herroeping Ja, behalve indien opengemaakt
CNK 3954427

Meer details

Volledige beschrijving:

Het kan gebeuren dat de babyhuid geïrriteerd raakt. Bijvoorbeeld door vocht in de huidplooitjes na het badje. Deze natuurlijke Babypoeder met talkpoeder bevat waardevolle plantenextracten. Dit absorbeert vocht en beschermt de gevoelige babyhuid tegen irritaties. Extracten van Calendula, Arnica en Echinacea verzorgen de huid. Babypoeder is te gebruiken voor de huidplooitjes en billetjes.

Bovendien is deze talkpoeder geschikt voor de navelverzorging in de eerste weken na de geboorte. Babypoeder helpt om het navelstompje sneller te laten drogen.

Samenstelling

Talc Arnica Montana Extract Echinacea Angustifolia Extract Calendula Officinalis Flower Extract Echinacea Purpurea Extract Quartz

GRATIS LEVERING

In uw Medi-Marketwinkel of thuis vanaf € 59 aankopen

Online betaling

100% beveiligd

Prijs

Een voordeel (*) berekend in verhouding tot de aanbevolen nationale prijs van de leverancier (**)

Klantendienst

Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
+32 (0)2 705 83 08

paiment paiment Paiment per per Price shipping shipping Shipping support support Support pharma location Location gift Gift user User basket Basket menu checked out-of-stock weak-stock gift gift shipping giftbox zoom-in cart